”Seri cu luna plina”– o noua intalnire a Clubului Lunaticilor

Următoarea întâlnire a Clubului Lunaticilor va avea loc în după-amiaza zilei de 19 noiembrie 2021, ora 19 și 11 minute, când vom discuta despre punctele luminoase și fenomenele interesante care pot fi observate cu ochiul liber pe cerul nopții.

În condițiile în care cerul va fi senin, vom urca pe terasa gazdei noastre, Ateneul Național din Iași, pentru a urmări Luna plină și alte atracții de pe cerul de noapte, vizibile din oraș.

Clubul Lunaticilor este un Club de Științe care are ca principal obiectiv prezentarea în cadrul unor întâlniri informale a stadiului actual al cunoașterii din diverse domenii ale științei de către specialiștii pentru dezvoltarea unei atitudini pozitivă față de valorile și realizările științei și tehnicii contemporane.

Exemple de activități sunt popularizarea științei prin intermediul știrilor, articolelor sau recenziilor de cărți de știință într-un limbaj cât mai accesibil publicului larg, prezentarea unor modele umane și profesionale pentru tineri, activități de observare a cerului cu telescopul.

Participarea este gratuită și deschisă tuturor pasionaților de știință.

Menționăm că se vor respecta normele și recomandările impuse de autorități privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus: purtarea unei măști care să vă acopere nasul și gura pe toată perioada evenimentului; păstrarea distanțării minime de 2 m între persoane; evitarea contactului direct.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: