„Seratele Procopiu la Palat” „Știința și arta de a descoperi invizibilul”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” și Asociația „Aliance of Educators for Science, Technology, Engineering, Mathematics and Informatics” – ESTEEM România continuă seria „Seratelor Procopiu de la Palat”.

Evenimentul lunii noiembrie, „Știința și arta de a descoperi invizibilul”, este realizat în colaborare cu „Arcadia” – Spitale și Centre Medicale. Gazda seratei va fi dr. Anca-Narcisa Neagu, Șef de lucrări la Facultatea de Biologie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Întâlnirea va fi un bun prilej pentru elevi, studenți, cadre didactice și publicul larg de a pătrunde în domeniul fascinant al imaginilor obținute cu ajutorul microscopului optic. Știința perceperii realității microscopice se poate transforma în artă, ambele oferind o cale comună de înțelegere a mesajelor pe care celulele, țesuturile și organismele vii ni le transmit.
Vă invităm să participați la acest eveniment care va deschide o fereastră inedită spre lumea vie, dar mai ales spre propriul organism, pentru aprofundarea atât de necesară a cunoașterii de sine și a educației pentru sănătate.

Evenimentul se va desfășura joi, 23 noiembrie 2017, de la ora 18.00, în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

INFO

Palatul Culturii

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/complexul.moldova

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: