„Seratele Procopiu de la Palat” – serata lunii aprilie

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” și Asociația „Aliance of Educators for Science, Tehnology, Engineering, Mathematics and Informatics” ESTEEM România, organizează în parteneriat o serie de prelegeri reunite sub titlul „Seratele Procopiu de la Palat”.

Basarab Nicolescu, personalitate marcantă a culturii universale, este gazda Seratei lunii aprilie.

Președinte al Centrului Internațional pentru Cercetări și Studii Transdisciplinare, fondator, sub auspiciile UNESCO, al Grupului de reflecție asupra transdisciplinarităţii, profesorul și cercetătorul științific Basarab Nicolescu este în primul rând un om și un orator fermecător. În calitate de fondator și promotor al transdisciplinarității sui generis, gazda Seratei lunii aprilie va încerca să demonstreze auditoriului că transdisciplinaritatea este un țel realist și necesar al ființei umane și societății.

Cu sprijinul Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Iași, al Revistei Convorbiri Literare și al Editurii Junimea, în deschiderea conferinței, începând cu ora 17 00, Basarab Nicolescu va da autografe pe cartea „Ce este Realitatea?”, apărută în 2009, volum ce va putea fi achiziționat de la stand.

În calitate de invitați, personalități marcante ale Iașiului cultural, prin întrebările provocatoare pe care le vor lansa gazdei, vor face din Serata din  20 aprilie 2017, ora 18.00, o întâlnire de neuitat.

Rezervările se fac la adresa: esteemro@gmail.com.

INFO

Palatul Culturii

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/complexul.moldova

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: