Serata pe doua roti #4

Luni, 24 iulie 2017, te aşteptăm să pedalezi împreună cu noi, în cadrul Seratei pe Două Roţi #4, o plimbare lejeră, prietenească şi bilunară. Nu ne grăbim, mergem încet, râdem şi glumim.

Traseul va fi impovizat înainte de plecare, cu ajutorul vostru, şi ne va purta spre locurile relaxante ale oraşului, acolo unde sperăm ca sunetul naturii va reuşi să acopere vacarmul cotidian. Ne vom regrupa periodic, ori de câte ori va fi nevoie, e o ieşire între prieteni, iar prietenii nu se lasă în urmă.

Pentru siguranţa ta îţi recomandăm să porţi casca. Nu se ştie niciodată. De asemenea, cei care merg pe o roată, fără mâini, sau pun în pericol în orice fel siguranţa celor din jur vor fi invitaţi să se îndrepte ascultători spre casele lor. Organizatorii nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate, fiecare este răspunzător de propria-i siguranţă. Este în interesul tău să ai lumini funcţionale şi să respecţi regulile de circulaţie şi de bun-simţ. De fiecare dată când te urci pe bicicletă reprezinţi o comunitate, nu fi uscătura din orice pădure!

După cum te-am obişnuit, vom sărbători finalul aventurii noastre desfăcând capacele unor beri reci, locaţia o vom alege în funcţie de itinerariul ales. Berea are alt gust atunci când o meriţi! Nenumărate surprize te așteaptă pe măsură ce ne dezvoltăm comunitatea, pedalează alături de noi ca să le descoperi! Oricine este binevenit.

INFO

Biciclist de Iasi

www.facebook.com/O7idiu

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: