Serata pe 2 roti #10. Editie aniversara

Luni, 18 septembrie, Serata pe Doua Roti va implini 10 editii, a X-a tura cu bicicleta destinata exclusiv prietenilor pe doua roti, de aceea va fi o editie aniversara la care poate participa orice biciclist iesean impreuna cu prietenii. Pentru ca traseul va fi exclusiv pe sosea, pe arterele orasului, pentru aceasta tura este fiabila orice tip de bicicleta ( Mtb, cursiera, citybike, fixie, etc.).

Acest eveniment consta intr-o plimbare lejera pe sosea, care are ca scop principal promovarea ciclismului in orasul Iasi si dezvoltarea comunitatii de biciclisti. Asa cum s-a mai precizat intr-o editie anterioara, doar prin simpla noastra prezenta demonstram ca suntem o comunitate de oameni civilizati, care respecta regulile de circulatie, de asemenea care respecta pe toti participantii la trafic, astfel bucurandu-ne noi insine de respectul reciproc al celorlalti.

Traseul va fi parcurs in maniera caracteristica Biciclistului de Iasi, o maniera care denota respect intre biciclisti, bunul-simt fiind caracteristica principala a comunitatii, astfel ca deplasarea se va face exclusiv pe sosea intr-un grup compact, bine organizat. Se accepta numai oamenii civilizati cu voie buna, nu se accepta arogantii, hipsterii, absolventii de scoala vietii si alte specimene asemanatoare. Traseul va fi postat in eveniment in viitorul apropiat.

Se recomanda purtarea castii, luminile sunt obligatorii iar purtarea unei veste reflectorizante este binevenita. Poate participa oricine doreste sa se alature comunitatii, varsta minima fiind 15 ani.

”La final vom sta la povesti intr-o locatie bike-friendly, asa cum ne-am obisnuit, o locatie unde s-au legat prietenii de-a lungul vremii in urma acestui eveniment organizat de comunitatea Biciclist de Iasi.”

INFO

Biciclist de Iasi

www.facebook.com/BiciclistdeIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: