Serata Germana “Ritmul Pasiunii” / Restaurant Traian, 13 septembrie

“O masa, un scaun, un vas cu fructe si o vioara; ce altceva ii mai trebuie unui om ca sa fie fericit?” Albert Einstein

Germania a imbogatit arta si cultura mondiala prin intermediul  renumiților compozitori Ludwig van Beethoven, Johann Sebastian Bach, Johannes Brahms si Richard Wagner; poeți precum Johann Wolfgang von Goethe si Friedrich Schiller; filosofi ca Immanuel Kant, Georg Hegel, Karl Marx sau Friedrich Nietzsche.
Germania este tara din centrul Europei care, in toate epocile si pe parcursul tuturor fragmentarilor ei teritoriale, a fost o tara de tranzit pentru culturi.
Spiritul exuberant al poporului german il regasim in cadrul festivalurilor anuale in care arta se imbina cu buna dispozitie pana tarziu in noapte.

Joi, 13 septembrie, ora 20.00 va invitam la o incursiune in atmosfera seratelor nemtesti de altadata. Restaurant Traian va surprinde cu un program artistic traditional german dar si cu un menu ce va cuprinde specialitati culinare nemtesti.

Invitatii serii sunt Iany Brass Band – ansamblu de suflatori dirijat de Adrian Dolhescu si Ansamblul de dans ” Rhythmus” al Colegiului National de Arta “Octav Bancila”. Indrumator: prof. Rodica Falisteanu

Intrarea este libera insa se impune o rezervare a locului in sala la numarul de telefon 0232/212.847

Rezervarile se vor confirma pana la ora 19.00, in ziua evenimentului (13 septembrie)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: