SEPP, Groovesh, Alexandra Paduraru si Stefano D in Club Answer

answer-18-octombrie

In a doua sambata in clubul Answer faceti cunostinta cu rezidentii clubului: Groovesh, Alexandra Paduraru si Stefano D. Alaturi de ei avem si un invitat special pe care il puteti vedea si asculta in premiera la Iasi – SEPP (Uvar) .

 SEPP

Teo aka Sepp, este un producator si dj roman, nascut si crescut pe tarmul Marii Negre si care a luat contact cu muzica electronica in anul 2005 cand a inceput sa asculte artisti din roosterul Cocoon. Intre 2007 si 2008 a fost cap de afis la unele dintre cele mai mari evenimente din oras iar din 2008 a devenit rezidentul clubului La Mania din Mamaia. Piesele sale se intalnesc frecvent în seturile unor artiști precum Rhadoo, Cezar, Petre Inspirescu, Raresh, Priku, Cristi Cons si multi altii.
residentadvisor.net/dj/sepp; facebook.com/sepp.romania; soundcloud.com/sepp_music; vimeo.com/user8857083

GROOVESH

Un artist in plina ascensiune, Groovesh este un tanar ce si-a dedicat ultimii 5 ani productiei si dj-ingului. La varsta de doar 14 ani a avut ocazia de a fi invitatul seriei Vibecast de pe radio-ul VibeFM. Cu un stil greu de definit, piesele sale au fost adoptate rapid de dj-ii internationali, nume cheie din industrie precum Hector, Einzelkind sau Enzo Siragusa fiind placut surprinsi de sound-ul unic promovat de artistul roman. Anul 2014 coincide cu primul sau release pe vinyl, un remix pentru britanicul Jamie Haus la FarFromNormal Records, dar si cu primul album lansat independent, ocazii prin care si-a putut expune viziunea muzicala inconfundabila. Incepand cu toamna acestui an face parte din echipa clubului iesean Answer.
https://soundcloud.com/groovesh; https://www.facebook.com/groovesh

STEFANO D: soundcloud.com/hdnsm/hdnsm-83-stefano-d

ACCES

Intrarea este 10 LEI inainte de ora 24:00 si 20 LEI dupa ora 24 :00

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

www.facebook.com/pages/Answer

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: