Sense LimitedEdition, o linie exclusivista de rochii

Sense LimitedEdition reprezinta o linie exclusivista, un univers rafinat, desenat special pentru ocaziile deosebite din viata dumneavoastra.

Rochia este piesa principala in garderoba unei  femei, alegerea modelului potrivit siluetei fiind esentiala. Colectia SLE cuprinde o varietate de modele si este saptamanal actualizata cu noutati. Rochii in A, empire, conice sau cu volum, rochii plisate sau drepte sunt doar cateva dintre modelele pe care le puteti gasi in magazinele Sense din toata tara.

Selectionam cu atentie materiale de cea mai buna calitate din Franta, Italia, Spania sau Grecia, alegem o paleta cromatica diversificata astfel incat sa va oferim un produs cu un excelent raport  pret-calitate.

Meseria mea presupune atat munca de atelier, cat si o experienta importanta in tot ceea ce inseamna  contactul direct cu clientele, de la care am invatat enorm pe parcursul anilor. Sa creez pentru siluete longiline este ideal, dar sa creez pentru siluete dintre cele mai diverse este esential.

Respect tot ceea ce inseamna frumos, ma preocupa confortul clientelor care imi vor purta tinutele si acord o atentie deosebita alegerii finisajelor. Linia SenseLimitedEdition este o promisiune pentru o tinuta in care veti fi cu siguranta remarcata! Andreea Tincu


INFO

www.fashionsense.ro

www.blog.fashionsense.ro

www.facebook.com/Sense.Romania

www.twitter.com/SenseRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: