Sense LimitedEdition, o linie exclusivista de rochii

Sense LimitedEdition reprezinta o linie exclusivista, un univers rafinat, desenat special pentru ocaziile deosebite din viata dumneavoastra.

Rochia este piesa principala in garderoba unei  femei, alegerea modelului potrivit siluetei fiind esentiala. Colectia SLE cuprinde o varietate de modele si este saptamanal actualizata cu noutati. Rochii in A, empire, conice sau cu volum, rochii plisate sau drepte sunt doar cateva dintre modelele pe care le puteti gasi in magazinele Sense din toata tara.

Selectionam cu atentie materiale de cea mai buna calitate din Franta, Italia, Spania sau Grecia, alegem o paleta cromatica diversificata astfel incat sa va oferim un produs cu un excelent raport  pret-calitate.

Meseria mea presupune atat munca de atelier, cat si o experienta importanta in tot ceea ce inseamna  contactul direct cu clientele, de la care am invatat enorm pe parcursul anilor. Sa creez pentru siluete longiline este ideal, dar sa creez pentru siluete dintre cele mai diverse este esential.

Respect tot ceea ce inseamna frumos, ma preocupa confortul clientelor care imi vor purta tinutele si acord o atentie deosebita alegerii finisajelor. Linia SenseLimitedEdition este o promisiune pentru o tinuta in care veti fi cu siguranta remarcata! Andreea Tincu


INFO

www.fashionsense.ro

www.blog.fashionsense.ro

www.facebook.com/Sense.Romania

www.twitter.com/SenseRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Peste 1500 de locuri pentru admiterea la USAMV Iași

Teatrul Luceafărul se reîntâlnește fată-n față cu publicul său

Alte cinci muzee din cadrul CMNM Iași vor fi redeschise pentru public

Off Road e-Bikes | Inițiere în Pădurea Bârnova

Scrie un comentariu: