Sensation “The Ocean of White” la Romexpo

Una din cele mai tari petreceri din lume ajunge si in Romania anul viitor. Pe 21 aprilie 2012, in Pavilionul Central al Complexului Romexpo din Bucuresti are loc prima petrecere Sensation “The Ocean of White” din tara noastra. Evenimentul este organizat de ID&T si Events si promite a oferi participantilor o noapte de neuitat.

Sensation- Ocean of white in Romania

 

Fedde le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell, Mr White, Greeg şi Onuc sint cei care  vor mixa la prima editie Sensation “The Ocean of White” de la Bucuresti, au anuntat organizatorii.

Sensation – Ocean of White este o calatorie fantastica in translucid. O lume fabuloasa, populata cu gigantice, uluitoare creaturi maritime, DJ, dansatori, focuri de artificii si multe altele.

Nebunia Sensation a inceput in 2000 la Amsterdam si in 11 ani de existenta peste un milion si jumatate de oameni din 20 de tari de pe 4 continente au luat parte la acest fenomen. Cu un dress-code special (participatii sunt indemnati sa poarte haine albe) sub motto-ul: “be part of the night, dress in white“,  Sensation “The Ocean of White” a redefinit termenul de petrecere.

Evenimentul este un spectacol complex pe care combinatia de muzica, dans, lumini, coregrafie si efecte pirotehnice l-au transformat intr-un fenomen care a facut inconjurul lumii de fiecare data lasind participantii cu o amintire unica.

Trailer-ul evenimentului din Romania

Evenimentul din Capitala va avea si o nota caritabila declara Sorina Burlacu, Director General Events: “La Ocean of White sunt asteptati peste 15. 000 de participanti. O cota parte din pretul biletelor pleaca in scopuri caritabile la fundatia Dance4Life, o platforma internationala de lupta impotriva HIV, sustinuta in aceste moment de aproape o jumatate de milion de oameni din intreaga lume.”

Bilete la Sensation “The Ocean of White”

Ring (primele 1000 de bilete): 175 lei

Ring (dupa epuizarea primelor 1000 de bilete): 240 lei

Deluxe: 440 lei

VIP: 770 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Sursa:iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: