Seneca AntiCafe, primul loc din Romania unde nu platesti consumatia, ci timpul petrecut acolo

seneca-anticafe-1De cativa ani, s-au lansat din ce in ce mai multe locuri care te invita sa stai gratis la povesti cu prietenii, sa citesti sau chiar sa muncesti. Conceptul a fost inventat in Rusia, a fost preluat in mai multe tari din Europa, iar de curand si-a facut aparitia si in Romania.

In 2011, un rus pe numele Ivan Mitin a lansat conceptul de “anti-cafenea”, un spatiu in care pe nota de plata gaseai minutele petrecute acolo, nu si consumatia. “In Ziferblat, nu platesti pentru servicii. Nimeni nu te serveste, te servesti singur. Platind timpul petrecut aici, platesti pentru existenta acestui spatiu, ca si cum ar fi un loc pe care il inchiriem impreuna”, explica el.

In prezent, sunt peste 10 astfel de locuri in Rusia (Moscova, Saint Petersburg, Kazan, Nizhny Novgorod, Rostov-on-Don, Ucraina (Kiev), Marea Britanie (Londra) si Slovenia (Ljubljana).

seneca-anticafe-2De curand, conceptul a ajuns si in Bucuresti. Seneca AntiCafe este un loc in care nu platesti consumatia, ci timpul petrecut aici. Poti sa mergi cu prietenii si sa stai la povesti, sa lucrezi sau pur si simplu sa te relaxezi. Ai o bucatarie unde iti poti prepara un ceai, wireless care merge brici si un spatiu cool in care sa muncesti cu spor.

Citeste mai mult pe Foodstory.
seneca-anticafe-3

PE ACEEASI TEMA:

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

Amestecul de miercuri de la Acaju

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Jazz [& Etno Rock & Muzică De Film] În Copou © AUD Band

Acaju LIVE – Lucia

Teatrul XL va invita la spectacolul ”Coincidente”

Expoziţia colectivă de fotografie “Rădăcini” vernisată in Sicilia

Scrie un comentariu: