Trupa Semnal M va efectua un turneu în 35 de mari oraşe ale ţării/ IAȘI – 27 iunie

Trupa Semnal M va efectua un turneu în 35 de mari oraşe ale ţării/ afis iasiTrupa Semnal M din Cluj-Napoca, alcătuită din Ştefan Boldijar – voce, chitară bas, Florin Ştefan – chitară, voce, Solomon Francisc – tobe, Nicu Barna – chitară, voce şi Cătălin Pop la chitară – va susţine concerte în 35 de oraşe din ţară, în cadrul unui turneu care va începe pe 10 iunie 2013.

TURNEU

Primul concert va avea loc la Alba-Iulia, pe 10 iunie, iar următoarele în oraşele Târgu-Mureş, Zalău, Deva, Hunedoara, Oradea, Satu-Mare, Baia-Mare, Bistriţa, Braşov, Făgăraş, Suceava, Botoşani, Piatra-Neamţ, Iaşi, Bucureşti, etc.

  • IAȘI, 27 iunie 2013, 20.00, Casa de Cultură a Studenților Iași (ANULAT)

SEMNAL M

Înfiinţată în 1977, Semnal M este una dintre cele mai cunoscute şi mai longevive trupe pop-rock româneşti. La început, formaţia era compusă din Iuliu Merca, Ştefan Boldijar, Liviu Hrişcu, şi Tavi Popovici.

Piese precum “Moara”, “Durata”, “Trenul cursă de persoane Apahida – Cluj”, i-au adus formaţiei preţuirea publicului. “Moara” a ajuns pe locul al IV-lea în topul BBC pentru Europa de Est. Odată cu venirea bateristului Francisc Salamon în 1980, grupul a trecut la tonuri rock mai pregnante, câştigând premiul de compoziţie la festivalul Club A din acelaşi an, cu piesa “Mai avem multe de făcut”.

Trupa Semnal M/ foto facebookÎn 1980, trupa a înregistrat albumul “Cântece Transilvane”, la Electrecord, printre piese numărându-se “O roată de foc”, “Drumuri” şi “Bal la Apahida” – aceasta din urmă fiind inclusă într-un top din Japonia.

Sursă: www.agerpres.ro

BILETE

Biletele pentru concerte vor fi puse în vânzare începând de luni, 27 mai, şi vor putea fi achiziţionate online sau de la agenţiile de bilete din oraşele amintite.

Rezervari bilete pentru spectacole la  telefon: 0749 052 323.

Puteti procura bilete pentru concert de la Casa Studentilor IASI.

INFO

http://www.semnal-m.ro

https://www.facebook.com/SemnalM

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: