Seminee Bucuresti – Utilizarea sobelor la incalzirea spatilor mici si medii

a56_Zuzia

Incalzirea unui spatiu poate da uneori batai de cap, mai ales cand nu avem la dispozitie spatiul necesar pentru montarea unei centrale corespunzatoare sau si mai rau cand nu suntem racordati la gazul curent. In acest caz trebuie sa apelam la sobele clasice care se incadreaza chiar si in spatiile mici, incalzesc rapid un spatiu mic si nu consuma foarte mult combustibil.

Spatiile mici, precum birourile construite intr-o anexa sau poate chiar casele de vacanta de la munte in care avem un spatiu mai mic care trebuie incalzit, ne dau intotdeauna batai de cap cand ne gandim la alegerea sursei de incalzire. Lucrul cert este ca nu avem nevoie de o centrala tip semineu sau o centrala pe caz care prin puterea ei calorica sa incalzeasca acest spatiu si s-ar irosi bani pentru achizitionarea acesteia si a celorlalte materiale in incercarea de a incalzi acest spatiu.

Pentru spatiile mici si medii in general ne folosim de sobele pe lemne cu ajutorul carora putem incalzi un spatiu de la 50 la 150 de metrii patrati. Binenteles ca daca spatiul care trebuie incalzit este compus din mai multe camere atunci temperatura nu o sa fie egala in toata locuinta daca folosim doar o soba ca sursa de caldura.

Aceste sobe pe lemne pot fi produse din mai multe materiale printre care amintim de clasicele sobe din fonta si sobele mai moderne din fonta si otel cu samota. Aceste doua tipuri de sobe au in principal doar diferente de design, singurele diferente minore fiind reprezentate de randamentul oferit de fiecare tip de soba in parte.

La Seminee Bucuresti, parte a firmei Pefoc.ro, gasesti o gama larga de seminee pe lemne, sobe, cosuri de fum si alte accesorii pe stoc, la toate acestea transportul fiind gratuit oriunde in Romania. Alege calitatea produselor de la Pefoc.ro.

INFO

Pefoc.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: