Seminarul “Nu îmi e frică să zbor” / Hangariada 2018

Ediția de anul acesta a festivalului Hangariada va găzdui două seminarii în care aviofobii vor avea ocazia de a sta față în față cu profesioniști ce vor contribui la înlăturarea, sau măcar – diminuarea fricii de zbor, cât și posibilitatea de a zbura, ulterior, alături de un instructor la manșa unei aeronave de școală, deasupra celor mai frumoase împrejurimi ale Iașului.

Seminarul “Nu îmi e frică să zbor” nu își propune să te convingă să te duci cu avionul în următoarea vacanță și nici să intri în secunda următoare pe net, să îți cumperi bilete de avion online. Principalul său scop este informarea și oferirea instrumentelor necesare depășirii anxietății care te cuprinde atunci când doar auzi cuvântul avion. Sau zbor. Sau călătorie cu avionul.

PARTICIPARE

Participarea la sesiunea teoretică este gratuită, însă numărul limitat de locuri (60) per sesiune impune un check-in prealabil. Durata: 2h. Detalii despre intervalele orare vor fi puse la dispoziție în curând. Înscrie-te chiar acum la seminar și dă aripi aviofobiei din viața ta!  www.kompostor.ro/evenimente/7699-fight-flight-freeze-seminar-pentru-aviofobi

INFO

Hangariada

Aeroclubul Alexandru Matei | strada Aviatiei nr 2, Iași

www.hangariada.ro

www.facebook.com/Hangariada

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: