Seminarul International de Jurnalism, editia 2015

seminar-jurnalism

TVR Iaşi organizează Seminarul Internaţional de Jurnalism 2015 începând de luni, 11 mai, la Sala Rossini – Palas. În cele 3 zile de desfăşurare vor lua cuvântul cei 27 de speakeri invitaţi, printre care şi referenţi internaţionali precum: Didier Desormeaux, coordonator Université France Télévision; Antony Dore, producător general BBC Londra; Hans Jessen, jurnalist ARD Berlin.

Seminarul Internaţional de Jurnalism organizat de TVR IAŞI este anul acesta la a doua ediţie. După succesul din 2014 – peste 200 de participanţi din ţară şi străinătate în trei zile de seminar, anul acesta ne propunem şi mai mult.

Prima zi a evenimentului va fi dedicată alegerii subiectelor de presă şi se va încheia cu o analiză a fenomenului „Je suis Charlie!”. A doua zi aparţine ştirilor şi regiunii, iar la finalul ei vom afla împreună „formula magică” a magazinului de ştiri BBC. În ultima zi a seminarului vedem schimbările pe care le-a adus tehnologia secolului XXI şi cum putem construi o televiziune în mediul online.

Vor fi alături de noi traineri BBC, France Televisions, ARD (televiziunea publică germană), YouTube Londra, dar şi profesori de jurnalism, jurnalişti din Televiziunea Română, ziarişti de la „Adevărul” şi “Casa Jurnalistului”, specialişti PR ai unor importante instituţii.

De la trecerea ziarelor pe platformele online multimedia, jurnalismul de război, rolul media regionale în „agenda zilei” şi până la videojurnalism şi mobile-jurnalism cu tehnologii 4G. Totul în trei zile.

Seminarul Internaţional de Jurnalism organizat de TVR IAŞI, ediţia 2015 este singurul seminar din România ce reuneşte traineri de la mari televiziuni europene, cunoscuţi jurnalişti români şi profesori universitari din facultăţile de jurnalism. Evenimentul reprezintă un cadru de dezbatere, dar şi de formare pentru cei care doresc să facă jurnalism în secolul XXI.

PROGRAM

Seminarul-International-1

Seminarul-International-2

INFO

Congress Hall

Sala Rossini

sij2015.tvriasi.ro

www.facebook.com/seminaruldejurnalism

www.facebook.com/tvriasi

PE ACEEASI TEMA:

Dezbaterea Smart City 2018-2020

“Cum își găsesc copiii drumul în viață? – seminar sustinut de Oana Moraru

Seminarul “Nu îmi e frică să zbor” / Hangariada 2018

RIUF + RIUF YouForum

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara cu antreprenori – Paul Padurariu

Cinema Ateneu: 22-24 iunie 2018

Germana de vacanta

Biblioteca de vacanță – Filiala „Ion Creangă”

Scrie un comentariu: