Seminarul gratuit ”Imbunatateste-ti natural vederea”, cu Flavius Turcanu

seminar-turcanu

Flavius Țurcanu revine la Iași cu seminarul GRATUIT “Îmbunătățește-ți Astăzi NATURAL Vederea”. A susținut această temă de peste 30 de ori în orașele din toată țara, umplând săli cu sute de oameni interesați de metoda sa și încrezători în rezultatele pe care le vor avea.

Ca orice poveste de succes, si Flavius își bazează întreaga activitate pe ceea ce a experimentat mai întâi pe el însuși. Va vorbi despre cum, în primă fază, i s-a deteriorat vederea de la 0.5 dioptrii la 1 dioptrie la ochiul stâng și de la 0.75 dioptrii la 2.25 dioptrii, la ochiul drept. Prin studiu și exerciții a reușit să își vindece natural vederea până la 0 dioptrii la ochiul stâng si -0.25 la ochiul drept în 11 luni.

… am început sa înțeleg și să conștientizez rolul gândurilor și emoțiilor asupra sănătății vederii mele. Între timp însă, mi-am dat seama că sunt o serie de obiceiuri sănătoase, care mențin vederea bună și clară, și altele care o deteriorează. (…)Acum vreau să te învăț tot ce știu și să te scutesc de a pierde timp și bani şi de a experimenta stări emoționale neplăcute, care pot apărea din cauză că nu obții rezultatele dorite în timpul dorit.

Te așteptăm deci la seminarul GRATUIT “Îmbunătățește-ți Astăzi NATURAL Vederea” pentru a înțelege:

  • De ce și Cum vederea ta se poate îmbunătăți în mod NATURAL
    – vei învăța, de exemplu, aspecte despre vederea de aproape sau la distanță, pe care 99,99% din medicii oftalmologi nu le cunosc
  • Care este cauza ce deteriorează vederea și cum să o elimini
    – vei afla cât de repede poți elimina complet CAUZA vederii tale încețoșate
  • Ce să faci exact pentru a-ți îmbunătăți vederea încă de la seminar!
    – care sunt cei 3 piloni importanti pentru a imbunatati natural vederea

INSCRIERE

Dacă ești deja curios, înscrie-te la acest link: renuntalaochelari.ro/seminar. Te așteptăm la Iași, miercuri, 8 aprilie, la Hotel Traian, sala Eminescu, orele 18:30-20:30. Locurile sunt limitate și tocmai pentru că este GRATUIT, îți recomand înscrierea simplă și rapidă, acum, direct pe site.

INFO

Flavius Țurcanu

www.facebook.com/FlaviusAdrianTurcanu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: