Seminarul Essence Foundation IASI 2015

cursul-essenge-foundation-afis„Orice ni s-ar fi întâmplat în viață, în trecut, este un cadou pentru noi și ne ghidează în călătoria noastră personală. ” Dr. Menis Yousry

Ediția a XIII-a a cursului Essence Foundation va avea loc la IAȘI, în perioada 30 Octombrie – 01 Noiembrie la Hotel Unirea.

Poate te întrebi uneori de ce se repetă aceleași situații în viața ta; de ce te confrunți cu același tip de probleme? Ceea ce ni se întâmplă este adesea rezultatul acțiunilor, gândurilor și atitudinilor noastre. Învață practic cum poți să devii mai conștient de acele atitudini, comportamente și acțiuni care te împiedică să îți valorifici potențialul, să îți atingi obiectivele.

Trecutul și atitudinea noastră față de trecut ne determină prezentul. Dacă experiențele trecutului sunt prezente în viața noastră sau dacă judecăm prezentul prin prisma experiențelor negative, atunci trecutul își pune o amprentă negativă asupra experienței de zi cu zi, asupra posibilității de a trăi viața din plin. Cum poți să influențezi trecutul? Nu poți. Există însă un proces, o tehnică, care te asistă în prelucrarea acelor experiențe ale trecutului care te limitează în prezent să fii așa cum ți-ai dori.

Da, cu toții dorim abundență în viețile noastre: financiară, personală, relațională, profesională. Duc toate comportamentele noastre către aceste obiective? Sunt toate atitudinile tale aliniate acestor scopuri? De cele mai multe ori, nu. Și asta este evident prin rezultatele tale. Află practic ce trebuie să faci ca să ai acel prezent și viitor pe care ți-l dorești.

Participă la Essence Foundation, faciltiat de expertul britanic în psihologie și terapie sistemică, Dr. Menis Yousry.

INSCRIERI

Înscrie-te la cursul Essence Foundation și învață cum să te bucuri de o viață completă și fericită! Înscrie-te completând formularul din acest link:http://goo.gl/GBsPUu

Taxa de participare este de 600 lei / persoană + TVA (744 RON, TVA inclus).

INFO

Pentru orice informații echipa Essence România îți stă la dispoziție:
Cursuri: Corina Nechita – 0757033902
Înscriere: Kinga Bende – 0755139364
Plăți: 0757033901

Dr Yousry Essence Foundation Romania
fundatiaessence@gmail.com
www.facebook.com/EssenceFoundationRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: