Seminar GRATUIT cu Daniel Zarnescu si Gratian Sonu

mmb-iasi

Doi dintre cei mai buni specialisti în branding, marketing, marketing online și în lansari de produse și servicii pe piață au decis sa-si dezvaluie secretele! Vor ajunge la Iasi Iași pe 16 martie pentru a sustine conferinta cu titlul “Cum sa construiesti o afacere de la o si sa ai vanzari”.  Ora 18:00, la Grand Hotel Traian.

In perioada 9 martie-24 martie, cei doi specialisti in marketing-ul online vor sustine conferinte GRATUITE de aprox. 3h in alte 6 mari orase din tara: Timisoara, Oradea, Cluj, Galati, Brasov si Bucuresti.

TRAINERI

Daniel Zărnescu – Antreprenor & Business Coach. Autor de carte: ”Treptele Schimbării”’, manual de leadership pentru oamenii de acțiune,  ”Esența Eficienței”, abilitatea de a atinge orice obiectiv îți pui în minte. Specialist în strategii de marketing, marketing online și în lansari de produse și servicii pe piață. Fondatorul: ConstruimImperii.Ro, unul dintre cele mai citite bloguri de educație antreprenorială din România, cu peste 25 000 de abonați care citesc newsletterul săptămânal si al SPH – StepOut Publishing House, editura de carte psihologică și de specialitate

Grațian Sonu – Antreprenor & Business Coach. Specialist în marketing, branding și start-up-uri (cu afaceri construite de la zero încă de la începutul anilor ’90); formări de echipă și comunicare în leadership. Fondatorul: 4tuning.ro, cel mai mare site auto din România cu peste 100 000 de vizitatori unici pe zi, al  scolii de antreprenoriat și marketing – MIB (Mentorship Internet Business) si al scolii de coaching ”Coach Mastery”.

INSCRIERE

Detalii si inscriere aici: ConstruimImperiiTurneuMBB

INFO

Turneu National Marketing & Business Builder

E-mail: evenimente@evoluamimpreuna.ro

Web: construimimperii.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: