Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Pentru al doilea an consecutiv, Departamentul de CSR al JCI Iași vă invită la seminarul de parenting „Cum să devii supererou pentru copilul tău”. Pe principiul părinte liniștit, copii fericiți, seminarul vrea să contribuie la transformarea în bine a relațiilor dintre părinți și copii. Evenimentul se adresează părinților, educatorilor, bunicilor sau persoanelor ce lucrează cu copii.

Evenimentul va avea loc pe data de 23 seprembrie 2017, începând cu ora 10.00, la Biblioteca „Gh.Asachi” – filiala Ion Creangă (Casa Sindicatelor).

Speakeri: Anda Păcurar este psihoterapeut formator și practică psihoterapia în cadru privat. A studiat în țară și străinătate. Are stagii de pregătire efectuate în Irlanda, Germania, Olanda, Ungaria, Anglia, SUA. Anda va aborda tema „Cum să crești un copil independent și cu siguranță de sine”; Irina Șubredu este psiholog. De aproape 12 ani lucrează la Universitatea „Al.I. Cuza”, iar din 2014 este responsabilă cu Centrul de Consiliere pentru studenți. Susține traininguri de dezvoltare a inteligenței emoționale și gestionare a emoțiilor de mai bine de zece ani. Irina va aborda tema „Cum gestionăm emoțiile copiilor”; Dr. Nicoleta Daniela Siminiceanu este medic specialist pediatru în cadrul centrului medical “Terramed Baby”, doctor în Ştiinţe Medicale, supraspecializare gastroenterologie. Dr. Siminiceanu este invitat în cadrul seminarului pentru a vorbi despre „Mituri și realitate în pediatrie”.

Evenimentul este unul caritabil, sumele strânse din vânzarea biletelor fiind utilizate pentru fondul de burse al organizației. Cu acești bani, sunt susținte la liceu două eleve din mediul rural fără posibilități materiale. JCI Iași le asigură celor două tinere o bursă lunară de 150 de lei, până la finalizarea studiilor liceale.

INSCRIERE

Taxa de participare este de 50 de lei. Înscrierile se pot face completând formularul de participare: goo.gl/iokJB4

INFO

JCI Romania

www.facebook.com/jciromania

www.facebook.com/jciiasi

PE ACEEASI TEMA:

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Seara cu antreprenori – Paul Padurariu

”Bucurii si fapte bune”- eveniment pentru copii si parinti

Seminarul “Nu îmi e frică să zbor” / Hangariada 2018

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Asociația 4Culture anunță vernisajul expoziției FILM – proiect curatorial la Iași și București

Rezervări online pentru Serile FILIT

Program Cinema Ateneu: 26-28 septembrie 2018

Cinema Ateneu în aer liber. Patru proiecții speciale pe pietonalul Ștefan cel Mare

Scrie un comentariu: