Seminar de fizionomie. Tehnici de citire a chipului

seminar-fizionomie-iasi

Seminarul va ajuta in toate domeniile vietii. Ajungeti sa va cunoasteti pe voi insiva, sa va dati seama de ce ganditi si va manifestati intr-un anumit fel, de ce luati anumite decizii, de ce nu reusiti sa fiti altfel etc. Dupa ce reusiti sa va cunoasteti pe voi insiva veti cunoaste lumea intreaga.

Veti reusi, dupa acest seminar, sa analizati persoanele deslusind caracterul lor ascuns sau nu. Puteti interpreta actiunile lor si care este modul de gandire predominant. Acest curs va poate servi drept instrument in orice domeniu al vietii, atat in viata personala cat si in societate.

Acest seminar este un instrument puternic pentru a evalua dintr-o privire pe interlocutor. Este special conceput pentru cei care lucreaza in domeniul bancar, in vanzari, asigurari, HR, politie, avocatura, medici, detectivi si persoane care au contact direct cu clientii lor.

PARTICIPARE

Cursul dureaza o zi, sambata, 27 iunie 2015, de la ora ora 12:00 la 20:00. Pret: 450 lei. Rezervarea locului se face achitand un avans de 200 lei in cont pana in data de 15 iunie. Se ofera diploma de participare. Informatii: – 0747964916 sau 0770167398.

Tematica: Descifrarea gândurilor si emoțiilor; Metode de identificare a tipologiei individului; Tehnici speciale in descifrarea fizionomiei; Structura și analiza chipului dupa: forma fetei, frunte, ochi, nas. urechi, buze; Emoțiile care modifică fizionomia; Fizionomia-structura chipului si caracterul omului

Suada Agachi – consultant si trainer in fizionomie si limbajul trupului

INFO

Laboratorul Cunoasterii

Facebook Event

www.laboratorulcunoasterii.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: