Semimaraton Iasi 2017

Semimaraton Iaşi este un un eveniment sportiv ce are ca scop promovarea mişcării (alergarea în aer liber) şi a unui stil de viaţă sănătos pentru un segment larg al populaţiei precum şi implicarea comunităţii locale într-o acțiune de strângere de fonduri pentru susţinerea copiilor de excepţie din mediul rural, fără posibilităţi materiale, sau a copiilor pentru care supravieţuirea zilnică este adevărata competiţie.

Evenimentul se adresează şi este oferit tuturor ieşenilor, indiferent dacă doresc să alerge, să susţină, să doneze sau doar să se bucure de o nouă oportunitate de a promova valorile de care suntem atât de mândri: istoria, tradiţia şi cultura Iaşului, spiritul liber şi tolerant al locuitorilor lui şi talentul lor înnăscut de povestitor.

Competiţia este organizată de Rotary Club Iaşi Copou în parteneriat cu cu Asociaţia People for Sport, Asociaţia Elite Running şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi, ISU Iaşi şi SMURD Iaşi.

Notati data de 23 aprilie in calendare! Asta pentru ca atunci va invitam la Iasi pentru a lua startul de langa Palatul Culturii la a treia editie a Semimaraton Iasi.

Indiferent ca esti un alergator incepator sau deja cu mai multe curse in picioare exista o cursa si pentru tine:
– Semimaraton individual
– Semimaraton stafeta 2x10km
– Cros 10km
– Cros popular
– Cursa copiilor

INSCRIERE

De luni, 6 februariue 2017  s-a introdus din nou proba de stafeta! Proba de stafeta va fi, pentru editia din 2017,  formata din 2 concurenti care vor parcurge fiecare 10.5 km. Astfel punctul de schimb stafeta va fi mult mai accesibil in zona de start/finish.  Detalii complete despre taxe găsiți în pagina de taxe. Pentru înscriere CLICK AICI!

INFO

Semimaratonul Iaşi

www.semimaratoniasi.ro

www.facebook.com/semimaratoniasi

PE ACEEASI TEMA:

”I..AŞI în Trail” – editia 2017

Crosul Companiilor B2Run Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Un scuter si 2000 de alte premii, de Paste, la Iulius Mall

Festivalul Internațional al Educației Iași 2017[FIE]

Midi Culture @Skin Music Lounge

Louder than ever @Skye Club

Scrie un comentariu: