Semimaraton Iasi 2016

semimaraton 2016

Rotary Club Iasi Copou in parteneriat cu Asociatia People for Sport, Asociatia Elite Running si cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi organizeaza a doua editie a Semimaraton Iasi, un eveniment sportiv ce are ca scop promovarea miscarii (alergarea in aer liber) si a unui stil de viata sanatos pentru un segment larg al populatiei precum si implicarea comunitatii locale într-o acțiune de promovare a sportului, mișcării, sănătății si beneficiile acestora.

Fiecare kilometru alergat la Semimaraton Iași poate însemna încă o zi de școală pentru un copil din mediul rural. Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună.

Burse pentru elevi din mediul rural cu un coeficient de inteligenta superior, provenind din familii defavorizate: Aflat in al treisprezecelea an de derulare, sustine material la licee de elita din Iasi, 100 de copii cu varste intre 11 si 19 ani. Cuprinderea acestor copii în scoli de elita din orasul Iasi pentru a le oferi conditii civilizate de studiu si de cultivare a personalitatii. Scolile care îi pregatesc au profesori renumiti, ce se implica cu daruire în procesul instructiv-educativ. Printr-o pregatire intensiva acesti copii învata disciplina muncii, recuperând lacunele din cunostintele lor la fiecare disciplina de învatamânt. Acesti copii sunt implicati în activitati extrascolare în vederea dezvoltarii abilitatilor creative si comportamentale.

INSCRIERE SI TRASEE

Inscrierea la toate probele competitive (semimaraton individual, semimaraton stafeta, cros 10.5km) se poate face online doar pana la data de 17 aprilie 2016 ora 23.59, pentru crosul popular (inclusiv categoria copii 15-17ani) si cursa copiilor(categoriile 6-14 ani) pana la data de 20 aprilie ora 23:59. In limita locurilor ramase disponibile, organizatorii vor anunta dupa data limita de inregistrare daca si cum vor fi ele disponibile si daca se mai pot face inscrieri si la locul de distribuire a kit-urilor. Pentru probele competitive (semimaraton individual, semimaraton stafeta, cros 10.5km) NU se fac inscrieri in ziua si la locul de desfasurare a competitiei.

Pentru inscriere trebuie sa completati formularul de inregistrare disponibil AICI. Conditiile de inregistrare si taxele de participare le gasiti AICI

  • Semimaraton – Cursa individuala 21,097 km – 2 ture de circuit;
  • Semimaraton – Stafeta 21,097 km – 2 ture de circuit;
  • Cros 10km 10,54 km – 1 ture de circuit.

Traseul are aproximativ 10.5 kilometri si va fi parcurs o data sau de doua ori, in functie de proba de concurs conform listei de mai sus. START – Palatul Culturii – str. Anastasie Panu – str. Elena Doamna – Bd. Independentei – P-ta Mihai Eminescu – str. Pacurari – Sos. Pacurari – intoarcere la sensul giratoriu Pacurari – Sos. Pacurari – str. Pacurari – P-ta Mihai Eminescu – str. Gavril Muzicescu – str. Arcu – Bd. Stefan cel Mare si Sfant –Palatul Culturii

Traseu cursa populara

O tura in jurul Palatului Culturii – 2.5km. START-Palatul Culturii – str. Anastasie Panu – str.Sf. Lazar – Podul Ros – str. Palat – Palatul Culturii(Sosire)

Traseu curse copii

Va fi un segment scurtat din cursa populara Cursele copiilor pe categorii de vârsta si pe distante stabilite mai jos, avind starturi separate :

  • copii 6 – 8ani(fete; baieti) – 600m;
  • copii 9-11 ani (fete; baieti) – 600m;
  • copii 12-14 ani (fete; baieti) – 1km;
  • copii 15-17 ani vor alerga in cursa populara a adultilor (2,5km) dar se vor intocmi clasamente separate(fete , baieti).

INFO

Semimaratonul Iaşi

www.semimaratoniasi.ro

www.facebook.com/semimaratoniasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: