#selfie69 își întâlnește publicul din Iași la avanpremiera cu actorii și echipa

#selfie69_afis data

Cea mai așteptată comedie românească a anului, #selfie69 vine miercuri în avanpremieră la Iași. Protagoniștii acestui film indecent de romantic și feelingos de sexy, împreună cu regizorul Cristina Iacob, se vor întâlni cu publicul din Iași la spectacolul de avanpremieră de miercuri, 7 septembrie, de la Cinema City din Iulius Mall, la ora 18.30.

Fanii fenomenului #selfie vor avea ocazia să urmărească primii cea de-a doua parte a poveștii cu cel mai mare succes românesc de box-office în 2014. Supradoză de comedie, #selfie69 intră pe marile ecrane din toată țara din 16 septembrie.

Actorii Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Sali Levent, Flavia Hojda, Alex Călin, alături de regizorul Cristina Iacob, precum și de vedete din showbiz care susțin filmul #selfie69 se vor întâlni miercuri seara cu publicul iesean.

Iașul este orașul natal al lui Vlad Logigan și al Olimpiei Melinte.

Eu în Iaşi m-am născut, crescut şi devenit ce sunt”, spune Vlad Logigan. ”Şi peste o mie de ani, în inima mea, voi fi tot ieşean. Sunt actor de 11 ani, şi din prima zi îmi doresc să vin cu un spectacol de teatru la Iaşi. Asta încă nu s-a întâmplat, dar vin la Iaşi a treia oară cu un film, iar asta mă bucură.

Abia așteptăm întâlnirea cu spectatorii și suntem nerăbdători să vedem reacțiile voastre”, spune Cristina Iacob. ”Este un film făcut pentru voi și este foarte important pentru noi să vă întâlnim”.

#selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 și va fi lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

După aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei grații bune și nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile?! Așa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau!

Și, dacă se lasă și cu finalizare (căsătorie), asta rămâne de văzut la cinema, în cel mai așteptat film al anului, începând cu avanpremierele din țară de săptămâna viitoare, iar din 16 septembrie, în cinematografele din toată țara.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.

INFO

www.facebook.com/SelfieYourMovie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: