#SELFIE69, din vara in cinematografe

Generatia Selfie_Antonia

Generaţia #Selfie nu mai ţine cont de vârstă.  Modă #Selfie a devenit atât de virală încât toată lumea adopta stilul şi ţine pasul cu viaţa virtuală.  Vara asta, ai 69 de motive să te îndrăgosteşti. De la Antonia la Virgil Ianţu, de la Maia Morgenstern la Alex Bogdan, febra #Selfie devine cel mai tare pariu pentru toate generaţiile. 

După #SELFIE , filmul românesc cu cel mai mare succes la Box Office în 2014 (peste 100.000 spectatori), în curand, regizoarea Cristina Iacob ne aduce sequelul #SELFIE69, un film nebun cu cauza, despre iubire, în care totul este permis, prietenie care devine din ce in ce mai puternica, despre ideea de căsătorie care se transforma intr-o bombă cu ceas.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar filmările au avut loc în primăvară anului trecut, au durat 33 de zile şi s-au desfăşurat în peste 43 locaţii din Bucureşti şi împrejurimi.

Viaţă este cel mai imprevizibil film. Uneori cauţi iubirea în cele mai ciudate momente şi locuri, ca într-un final, să o găseşti fix sub nasul tău, când nu te aştepţi. Suntem siguri că fiecare persoană, de orice vârstă, se va regăsi într-unul dintre personajele din film, situaţii penibile sau nu, cu toţii aşteptăm un happy ending sau măcar visam la el“. declara regizoarea Cristina Iacob 

#SELFIE69 uneşte generaţiile şi aduce în acelaşi film  mai multă sare şi piper cu nume precum: Loredana Groza, Maia Morgenstern, Antonia, Alex Bogdan, Virgil Ianţu, Tolea Ciumac, George Piştereanu, Maria Dinulescu, Codin Maticiuc, Adela Popescu, Radu Vălcan, Natalia Mateuţ, Lidia Buble, Speak, Peter Pop şi mulţi alţii, alături de actorii principali din filmul #Selfie (2014) Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan, Alex Călin, Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu şi Răzvan Fodor.

Un film fără prejudecăţi, liber de orice clişee şi îndrăzneţ, #SELFIE69 va deveni dovada prieteniei necondiţionată, care are ca ingrediente  comicul de situatie, intriga, pasiunea şi curiozitatea.

  #SELFIE69, o comedie cu liberă exprimare, este un film produs şi distribuit în cinematografe de ZAZU FILM. 

INFO

www.facebook.com/SelfieYourMovie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: