Selecţia candidaţilor pentru intrarea în Uniunii Artiştilor Plastici din România

uninea-artistilor-platici-din-romania-selectie-candidati-foto-uap-iasi

Consiliul Director al Uniunii Artiştilor Plastici din România ( U.A.P.) a decis ca toate filialele U.A.P din ţară să facă selecţia candidaţilor pentru intrarea în U.A.P, conform Regulamentului pentru primiri şi titularizări în Uniunea Artiştilor Plastici din România, validat în Adunarea generală din data de 25 aprilie 2013, până la data de 31 octombrie 2013. Totodată cele 5 lucrări originale vor fi aduse, în perioada 25-30 octombrie, la sediu U.A.P.R. – Filiala Iaşi din str. Lăpuşneanu, nr. 7-9, la Galeria “N. Tonitza”.

Fiecare filială U.A.P din ţară va transmite până la data de 15 noiembrie 2013 dosarele artiştilor selecţionaţi, urmând ca acestea să fie studiate de către Comisia Naţională.

  • Totodată, conform art. 12 din Regulament, artiştii selecţionaţi de către filiale vor trimite şi lucrările care vor fi vizionate de Comisia Naţională, în Bucureşti. Pentru vizionarea lucrarilor la U.A.P.
  • Rezultatele selecţiei se vor anunţa pe Site-ul U.A.P.
  • Dosarele şi lucrările se vor expedia pe adresa U.A.P cu specificaţia: Pentru Comisia Naţională de primiri şi titularizări a U.A.P.

DOCUMENTE UTILE

INFO

  • U.A.P. Iaşi

Str. Lăpuşneanu nr. 7-9, cod 700057

tel/fax: 0232 210066

e-mail: office@uapiasi.ro

uapiasi@gmail.com

www.uapiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bacalaureat 2020

Nocturna lui Paul | in fiecare miercuri

”Poemele luminii” – expozitie personala Cimpan Bogdan si Andreea Zabulic

”Aida” si “Gala Operelor Naționale și Chișinău” oferite publicului de Opera Naţională Română Iaşi

Scrie un comentariu: