Selecţie de candidate pentru cursuri gratuite de “Însoţitor de bord” la Suceava în 24 septembrie

Societatea clujeană de resurse umane SC RSC CONSULTING SRL, organizează în data de 24 septembrie 2014, la Suceava, o selecţie de candidate pentru cursuri gratuite de Însoţitor de bord, în cadrul proiectului “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, cofinantat de FSE prin POSDRU.


Pot participa la acest eveniment  tinere cu domiciliul în localităti din regiunea Nord-Est, chiar si din alte regiuni de dezvoltare din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 ani, cu o stare de sănătate foarte bună, înălţime minimă de 1,60 m şi aspect fizic plăcut.

Pentru înscrieri pot accesa site-ul www.scoala-stewardese.ro, până în data de 18 septembrie 2014.

Selecţia de candidate va avea loc la Hotel Zamca din Suceava si constă în parcurgerea a două etape: o probă eliminatorie ce implică sustinerea unui test scris în limba engleză. Tinerele care promovează cu succes  această etapă, vor  participa  si la un interviu în limba engleză, probă definitorie pentru admiterea lor la cursurile de calificare/specializare în ocupaţia de Însoţitor de bord.

Selectia candidatelor va continua si în oraşele Craiova (noiembrie 2014), Bucuresti (ianuarie 2015), Timisoara (martie 2015), Pitesti (mai 2015), Brasov (iunie 2015), Galati (iulie 2015).

Toate cursurile de calificare/specializare se vor desfăşura exclusiv la Cluj‑Napoca, iar cursantele cu domiciliul în afara judetului Cluj vor beneficia gratuit de masă şi cazare.

Cursurile de formare profesională vor consta în ore de teorie si de practică, în conformitate cu prevederile Autoritătii Nationale pentru Calificări (ANC) si ale Autoritătii Aeronautice Civile Române (AACR). După absolvire, tinerele  vor obtine Atestatul de membru al echipajului de cabină, recunoscut în toate tările membre ale Uniunii Europene.

Proiectul “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, implementat de compania RSC CONSULTING, se derulează până în octombrie 2015 si are ca scop calificarea/specializarea a 564 de tinere românce în ocupatia de Însotitor de bord. Principalul beneficiu pentru absolvente constă în faptul că se oferă gratuit accesul la instruire într-o ocupatie  bine plătită, care le oferă sanse reale de angajare în posturi disponibile la companii de aviatie.

INFO

www.scoala-stewardese.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Selecţie de candidate pentru cursuri gratuite de “Însoţitor de bord” la Suceava în 24 septembrie”

  1. lucaci gabriela says:

    As dori daca nu va e cu suparare,un numar de telefon pentru mai multe informatii,am o fata care doreste sa imbratiseze aceasta meserie ,nu stiu locatia in care se va tine preselectia de la Galati, pentru ca acest oras e putin mai aproape de noi,ce acte ,fisa medicala si tot ce trebuie sa avem la noi.In speranta ca voi primi raspuns,va urez toate cele bune

Scrie un comentariu: