Selectie copii Badminton – programul Pierre de Coubertin 2015

badminton-coubertin

Proiectul Pierre de Coubertin 2015 este  initiat de Ministerul Tineretului si Sportului si implementat de Federatia Romana de Badminton.  Programul este adresat copiilor nascuti intre anii 2003 – 2009, nelegitimati, care vor trece prin diferite etape de pregatire si initiere in sportul badminton

Proiectul se va desfasura in 3 etape – selectie, pregatire si testare. Ultimele doua etape (pregatire si testare) se vor desfasura in sistem centralizat sub directa organizare a federatiei si prin resursele umane disponibile.

Etapa de selectie se va realiza la nivel local, in fiecare din cele 11 centre din tara. Selectia de la Iasi se va realiza in perioada 29 iunie – 2 august 2015. Coordonatorul proiectului pentru centrul din Iasi este Alina Mihaela Popa – CS Preventis Iasi. Taberele de pregatire si testare pentru copii selectionati vor avea loc la CSS Onesti.

INSCRIERE

Condiţii de înscriere: Copii care nu sunt legitimaţi în cadrul unei secţii de badminton a unei asociaţii sportive; Copii născuţi în perioada 2003 – 2009. Documente necesare pentru înscriere: Acordul scris al părinţilor / tutorilor legali (formular); Copie după certificatul de naştere al copilului; Adeverinţa medicală cu menţiunea “Apt pentru efort fizic”.

Înscrierea copiilor se poate face pe toată perioada de desfăşurare a etapei de selecţie locală. Informatii la tel. 0730 044 313 – Alina Mihaela Popa sau email – alinapopa.preventis@gmail.com

INFO

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: