Selecţia oficială a spectacolelor din Festivalul National de Teatru 2016, LIVE streaming

live fnt 2016

Criticul Marina Constantinescu, directorul artistic şi selecţionerul Festivalului Naţional de Teatru, vă anunţă selecţia oficială a celei de-a 26-a ediţii, luni, 4 iulie 2016, de la ora 12.00, intr-o conferinţă de presă care va fi transmisă în sistem live streaming pe site-ul oficial al festivalului, www.fnt.ro.

Realizată în premieră pentru festival, transmisiunea video în direct pe site-ul www.fnt.ro va oferi publicului posibilitatea să primească informaţii despre spectacolele pe care le va putea vedea în această toamnă în sălile teatrelor din București, chiar de la echipa de organizatori care se va afla alături de selecţionerul Marina Constantinescu.

Cea de-a 26-a editie a Festivalului Naţional de Teatru se va desfasura la Bucureşti, între 21 şi 30 octombrie 2016.

Transmisiunea directă, realizată de la sediul Uniunii Teatrale din Romania (UNITER), poate fi văzută oriunde în lume, doar cu ajutorul unei conexiuni de internet, pe smartphone, iPhone, tabletă, laptop sau desktop.

Luni, 4 iulie 2016, ora 12.00. Selecţia oficială a spectacolelor din Festivalul Naţional de Teatru 2016. Transmisiune video în direct pe www.fnt.ro.

INFO

www.fnt.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: