”Secretul fericirii” de Alexandru Popa | LIVE STREAMING

Fericirea e în noi… N-avem nevoie de nimic să fim fericiți… Trebuie doar să ne eliberăm de imediat, să întelegem că armonia este starea naturală a ființei… Să ne reconectăm la ritmul planetei care… Te-ai enervat deja? Așa ar fi normal.

Știi totul despre stereotipuri, despre metafore inutile care ascund lipsa de conținut, despre întâmplări previzibile, sensul închipuit al vieții și secretul comercial/infantil al fericirii? Sigur că știi. N-ai încotro.

Acum, încearca să uiți… Să uiți tot ce știi despre stereotipuri, metafore, secrete… Ai uitat? Bun. Mai uită (-te) o dată! Secretul fericirii este un spectacol centrat pe jocul actorilor și povestea pe care o construiesc împreuna. O poveste actuală despre cum ne trăim iubirile și relațiile, inteligentă și savuroasă, cu răsturnări de situație și hohote generoase de râs. O spun chiar protagoniștii spectacolului, actorii Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Dan Bordeianu.

Spectacolul abundă in replici bune, pline de umor, așa că vei râde mult. Autorul te amăgeste cu o comedie spumoasă și apoi te execută grațios. Pentru că gluma virează brusc în dramă și apoi spre tragedie. Și, așa cum le stă bine scriitorilor abili, Alex Popa ți-a dat numeroase indicii pentru a înțelege ce se întâmplă cu adevărat. Chiar cu o insistență obositoare, privind în urmă. Numai că tu te distrai asa de bine, încât nici prin cap nu ți-a trecut să le iei in seamă”, avertizează Vlad Zamfirescu, autorul montării.

ACCES

Acces Live: 60 lei/ spectacol. Pentru bilete CLICK AICI

INFO

www.spectacoleiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: