Season Opening Party @Answer Club

opening party answer

Sambata, 26 Septembrie 2015,  incepand cu ora 22:00 se inaugureaza sezonul de toamna in Answer cu o petrecere dedicata ascultatorilor de muzica electronica organizata in colaborare cu Festivalul DelaHoya – Cluj Napoca.

Invitatul special al serii este nimeni altul decat Marko Nastic (Serbia) unul dintre cei mai apreciati producatori si dj est europeni, avand o activitate de peste 20 de ani pe scena muzicii electronice.

Povestea lui incepe in Serbia anilor 90, atunci cand razboiul facea ravagii in tara sa. Nimic insa nu i-a putut opri pe Marko si prietenii sai sa construiasca una dintre cele mai dinamice scene electronice din Europa, party-urile ilegale organizate de ei in acea perioada devenind intre timp legende urbane. Nu a trecut mult timp si renumele sau s-a raspandit dincolo de granitele Serbiei, odata cu aparitia unuia dintre cele mai mari festivaluri ale Europei – “Exit” la care este rezident inca de la inceput.

Stilul sau de mixat este perfect si unic folosind 3 turn-tables si o muzica energica, reuseste sa surprinda si sa ridice publicul in aer la fiecare petrecere. Alaturi de Umek si Valentino Kanzyani a pus bazele Recycled Loops iar mai tarziu se alatura labelului „Jesus Loved You” condus de Valentino Kanzyani, urmand sa fondeze propriile sale labeluri: Recon Warriors, Recon Light si Traffica, devenind un artist complet invitat sa mixeze la cele mai mari festivaluri ale lumii si in cluburi de pe tot mapamondul.

Alaturi de Marko, in Answer va mixa in premiera unul dintre cei mai vechi si apreciati dj romani, Horace Dan D, owner al Skills records si al festivalului DelaHoya – Cluj Napoca, cel mai vechi festival de muzica electronica din Romania. Line-up-ul este inchis cu Detonator – proiectul live act al lui Duzzy DAS si cu Mike T, rezident al clubului Answer.

Marko Nastic ► Vinyl & Sake only ► Serbia; HORACE DAN D ► Skills records; DETONATOR ► DuzzyDAS ► Overlay records; MIKE T ► Overlay records

PARTENERI: Radio Impact FM, XS Motorsport Iasi, Argo, Doamne Fereste, Visual Playground, Uman Shop, Stud Pass, Eragon Vibes, Vibe Events

INTRARE

Rezervare: 0757 223 226. Incepand de joi, 17 septembrie, s-au pus in vanzare un numar limitat de bilete la magazinul UMAN – Iulius Mall, etaj 2. Pret bilet: 25 lei.

ATENTIE! Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool! Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

Telefon: 0757 223 226

Web: www.answerclub.ro

FB: www.facebook.com/pages/Answer

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: