Season Closing @Answer Club

close party-answer

Dupa un sezon minunat in care cei de la Answer Club s-au straduit si au reusit reusit sa reinventeze viata de noapte a multora dintre voi, iata ca au  ajuns la ultima petrecere a sezonului unde ii vor avea ca invitati speciali pe NU ZAU (Uvar – Bucuresti) si CHARLIE (Ourown – Bucuresti).

Sunteti asteptati sa petreceti cu multe shoturi din partea casei si muzica cu care v-au obisnuit in serile de sambata in ultimele 10 luni. Petrecerea va incepe la orele 18:00 si va debuta pe terasa clubului iar de la ora 22:00 se va muta in interior si va dura pana ce ultimul dintre voi va ridica steagul alb.

LINE UP: NU ZAU, CHARLIE, MIKE T, PUXUMOS, STEFANO D, STEFANO D, PICI, CHRONOS

INTRARE

DOORS OPEN : 18:00 – Terrace ★ 22:00 – Club. ENTRY FEE: 20 LEI >> 01:00 << 25 LEI. Rezervare: 0757 223 226

ATENTIE! Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool! Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

Telefon: 0757 223 226

Web: www.answerclub.ro

FB: www.facebook.com/pages/Answer

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: