„Seara Valorilor” are loc marți, 14 octombrie, de la ora 18.00

FB_cover_SI_evenimente_sear

Eveniment de referință în programul Sărbătorilor Iașului, Seara Valorilor are loc marți, 14 octombrie, începând cu ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Național „V. Alecsandri” din Iași.

În numele comunității locale, primarul Gheorghe Nichita va oferi premii și distincții pentru cele mai reprezentative nume academice, culturale, educaționale, civice și nu numai, atât din Iași, cât și din România, care și-au adus contribuția la creșterea imaginii orașului nostru.

Evenimentul va cuprinde mai multe momente-surpriză, beneficiind de asistența regizorală a managerului Operei Naționale Române Iași, Beatrice Rancea.

Printre momentele importante ale serii se numără și cel al acordării titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Iași, pentru doctorul Adrian Streinu-Cercel și actorul Ion Caramitru. Evenimentul se va încheia cu un recital în premieră la Iași, oferit de Gran Gala Flamenco, din Barcelona.

Cu ajutorul TVR Iași, întreg evenimentul va putea fi urmărit în direct pe două ecrane gigant amplasate în fața Teatrului Național și pe site-ul oficial www.sarbatorileiasului.ro. Din motive organizatorice, accesul auto pe strada din fața Teatrului Național „V.Alecsandri” va fi restricționat temporar, între orele 16.00 – 21.00.

Vezi programul complet al Sarbatorilor Iasului!

INFO

www.sarbatorileiasului.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: