Seara teatrului basarabean

 

Duminica 15 mai, ora 19.00, la Casa de Cultura a Studentilor, este invitata trupa Teatrului National “Mihai Eminescu”, din Chisinau pentru a prezenta spectacolul “Pomul vietii”, de Dumitru Matcovschi, in regia lui Alexandru Cozub.

Spectacolul “Pomul Vietii” a primit premiul pentru cel mai bun spectacol in cadrul Galei Premiilor UNITEM 2011. Deasemenea, regizorul Alexandru Cozub a obtinut premiul pentru cea mai buna lucrare regizorala, iar Olga Gutu – premiul pentru cel mai bun rol feminin. In noua varianta a „Pomului vietii”, lansata recent la Teatrul National „Mihai Eminescu”, joaca actori din diferite generatii: Ion Mocanu, Olga Gutu, Ghenadie Galca, Ninela Caranfil, Alexandru Plesca, Angela Ciobanu, Cornelia Suveica, Iurie Negoita. Condimentarea spectacolului cu efecte comice este oportuna, evolutia actorilor atinge coardele sufletului omenesc.

Evenimentul face parte din campania ADEVARATA BASARABIE, care reprezinta cel mai important proiect ATRAG si doreste sa creeze noi colaborari intre tinerii romani de pe ambele maluri de Prut. Evenimentele acestei campaniei sunt parte integranta a Platformei civice ACTIUNEA 2012, care desfașoara, pe parcursul anilor 2011 si 2012, manifestari publice de informare si sensibilizare pentru reunirea Republicii Moldova cu Romania.

 

Pret bilet: 10 lei, respectiv, 5 lei cu reducere

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: