Seara simțurilor | Maison F

Vă invităm miercuri, 19 ianuarie 2022, ora 18:30 la Maison F pentru degustarea “Seara simțurilor”. Gazdele serii vor fi Liviu Spiridon – somelier & fondator DiVino și Dorin Chitiba – expert în trabucuri & fondator TrabucuriPremium.ro.

Va fi o seară specială, plină de surprize și educativă, potrivită atât pentru cunoscători, cât și pentru cei care doar  consumă ocazional.

Începeti seara cu:
– platou brânzeturi, acompaniat de Prosecco La Marca Docg
continuati cina cu:
– antricot de vită slow cooked & cartofi zdrobiți cu sos de hribi, asociat cu Enemigo Malbec
și facand trecerea la trabucuri și distiliate veti descoperi:
– Edge Lite Robusto, acompaniat de Armagnac Delord XO
– Leaf Robusto Corojo, alături de Rum Abuelo 12 YO
– Decade Robusto, completat de Caol Ila 12 YO.

REZRVARE

Degustarea costă 280 RON / personă și includ o cină cu brânzeturi și fel principal, trabucuri premium, vinuri și distilateRezervările se fac prin mesaj sau printr-o vizită la Maison F ori la DiVino Wineshop.

Edge Lite Robusto
La puţin timp după ce ai început să o fumezi. Învelişul Connecticut, cultivat la umbră sub stratul de nori natural al Ecuadorului. Acest trabuc are un fum mai complex și consistent decât de obicei, faţă de trabucurile mai ușoare de pe piață. „The Edge Lite” este impecabil fabricat, ceea ce duce la o ardere perfectă, un înveliş neted și finiş lung. Veti distinge arome de ciocolata , cafea.
Leaf Robusto Corojo
Opțiunea înfășurată Corojo – un trabuc fermecator cu corp mediu ce va fi ușor de apreciat. Frunza premium a trabucului Oscar Corojo Robusto se distinge de toate celelalte trabucuri cu această prezentare unica. Note fine de tutun dulce, cafea și condimente.
Decade Robusto
Pentru a atinge perfecţiunea ai nevoie de timp, iar pentru Rocky Patel Decade, aceasta reprezintă 10 ani dedicaţi realizării amestecului perfect. Mătăsosul trabuc Decade este prezentat într-un înveliş Sumatra superb fara vene , închis la culoare, care ascunde un amestec secret din cel mai fin tutun din lume. Astfel, ne putem bucura de o ţigară bogată în gust şi arome, cu o intensitate mediu către tare. Toate aceste caracteristici fabuloase, cum ar fi complexitatea, echilibrul şi eleganţa, au adus pentru “Decade” evaluări de 91, 92, 93 şi 95 de puncte şi titlul de clasic desăvârşit. Se disting gusturi fine de ciocolata neagra, espresso, piper alb cu o usoara tenta de dulceata. Finis lung, bogat si intens.

INFO

Maison F

Str. Palas 3F, cladire E4, Iasi

www.facebook.com/RestaurantPatisserieCafeFilicoriPalas

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: