Seara rock in Zona

Miercuri, 29 ianuarie, de la ora 21.00 Zona va asteapta la Rock Zone by Madalin. Rock vechi si nou de dansat, de dat din cap si de distrat.

Rockerii ieseni de toate varstele au un nou punct de intalnire la Zona PartySpace, miercuri, de la 21:00. Seara Rock din Zona Partyspace va fi sustinuta de catre Madalin, DJ cu state vechi in Iasi (DJ in XS in cadrul serilor Rock Nights, apoi in Hand, in prezent resident DJ in Zona). Se va asculta numai muzica buna, intr-un playlist eclectic ce va incapsula rock vechi si nou, grunge si hardrock, ska si thrash, rock psihedelic si metal, progressive si multe altele. O scurta exemplificare de band-uri ar cuprinde The Stone Roses, Muse, Red Hot Chilli Peppers, Suede, Pink Floyd, dEus, Pantera, Slayer, Rammstein, Dream Theater, The Who, Led Zeppelin, Sepultura, Prodigy etc. Playlist-ul va fi completat de la o editie la alta cu noutati.

Am incercat sa ne punem in pielea omului care lucreaza in timpul saptamanii de dimineata pana seara iar la finalul zilei isi doreste sa asculte un rock bun, intr-un mediu confortabil, in compania prietenilor. Scopul serii este sa ofere o distractie buna “ca pe vremuri” cand ascultam “roachenrol” si se strangea aproape tot Iasiul la un loc, in mijlocul saptamanii, indiferent de agenda incarcata de a doua zi. Cum spuneam, atat pentru rockerii vechi cat si pentru cei noi, joia la Zona poate constitui avant-premiera distractiei de weekend. Numai ca se intampla miercurea. La Zona. Ascultand rock pus de Madalin“, spun organizatorii despre noua seara rock din Iasi.

INTRARE SI REZERVARI

Intrarea este libera iar bauturile au preturi speciale. Pentru rezervari puteti suna la numarul 0743 022 886.

INFO

  • ZONA – British Party Space

Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 14 , Iasi, Romania

zona.partyspace@gmail.com

www.facebook.com/ZONApartyspace

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: