Seara reclamelor controversate, evenimet caritabil în Club Skin

eveniment-caritabil-in-skin-iasi-2013-seara-reclamelor-controversateJoi, 12 decembrie 2013, începând cu orele 21:00, în Club Skin, va avea loc cea de-a doua ediție a ”Serii Reclamelor Controversate”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Club Rotaract Iași pentru întrajutorarea copiilor cu dizabilități din cadrul Colegiului Tehnic ”Ion Holban” din Iași.

Spoturile publicitare care au șocat și amuzat publicul la apariția lor televizată vor reprezenta din nou marea atracție a evenimentului din 12 decembrie, moderat de Felix Prisecariu. Evenimentul se va desfășura în decorul elegant al Clubului Skin, începând cu orele 21:00, unde iubitorii de reclame vor asista la prezentarea de modă a atelierului de creație Guilt și vor putea dansa pe muzica live interpretată de Festivo Band și Mihai Popistașu, câștigătorul concursului Megastar și participant la Vocea României. Pe parcursul serii se vor desfășura tombole și concursuri cu premii.

Fondurile obținute de pe urma evenimentului vor fi direcționate în întregime către Colegiul Tehnic ”Ion Holban”, pentru achiziția de echipament tehnic și dotări necesare recuperării și reintegrării sociale și profesionale a copiilor ocrotiți aici. Colegiul Tehnic ”Ion Holban” este singura instituţie din nord-estul ţării care asigură asistenţă educaţională copiilor cu dizabilităţi fizice, cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, asigurând prin intermediul specialiştilor un proces instructiv-educativ şi terapeutic recuperatoriu adecvat. În prezent, Centrul de plasament și Centrul de recuperare și îngrijire de zi asociate Colegiului adăpostesc și asigură școlarizarea a peste 400 de copii.

BILETE

Biletele pentru ”Seara Reclamelor Controversate” pot fi obținute contra unei donații de 30 lei în ziua evenimentului, la intrarea în Club Skin, sau cu 25 de lei, în avans, de la partenerii noștri: Teo´s Café din Copou, lângă Duplex, și de lângă UMF, cafeneaua BackDoor, sau telefonic la 0726.544.357.

REZERVĂRI

Pentru Rezervari si Informatii la 0748.130.500.

INFO

Club Skin

Str. Sf. Lazăr nr.27, Iasi, Romania

www.facebook.com/pages/Skin-Music-Lounge/175539664708

www.facebook.com/events/180514012156541

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: