Seara oamenilor care au contribuit la o Românie mai curată

gala-lets-do-it-romania-2013-hotel-unirea-11-decembrie-afisMiercuri, 11 decembrie, are loc la Iași, începând cu orele 19.00 la Hotel Unirea, sala Cuza, ediția a 3-a a Galei Let’s Do it, Romania! la care participă reprezentanți ai autorităților locale, sponsori și companii care s-au implicat în acțiunile de curățenie din data de 28 septembrie 2013.

Let’s Do it, Romania! în parteneriat cu Alania Events organizează o seară de gală în care sunt aduși împreună oameni care au fost prezenți în ziua națională de curățenie și au sprijinit cu resurse umane, materiale sau financiare, energie sau timp această acțiune ambițioasă desfășurată la nivel național.

Îi premiem pe cei care au sprijinit această acțiune la Iași. Printre instituțiile care ne-au sprijinit, menționăm: Primăria Iași, Consiliul Județean Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Salubris Iași, Agenția petru Protecția Mediului, Garda Națională de Mediu Iași, Direcția Silvică Iași, Toyota Iași, Continental Automotive, GreenFiber, Billa, Atexis, UBIS, Iulius Mall, Endava, Antibiotice Iași, Vodafone Iași, Teisa Travel, Radio Zu, Wink, Ziarul de Iași, StudPass, Iasi Live, Iasi4u, Radio Still Online, Studentul.info.

Proiectul Let’s Do it, Romania! Se află la a 4-a ediție în Iași În 2013 peste 10.000 voluntari au adunat aproximativ 13 560 de saci cu deşeuri într-o singuă zi, pe 28 septembrie.

LET’S DO IT, ROMANIA!

Let’s Do It, Romania! este parte activă în mișcarea Let’s Do It, World!, comunitate ce a pornit de la inițiativa Estoniei, care a lansat în 2008 conceptul de curățenie în toată țara într-o singură zi. Mișcarea Let’s Do It, World! este cea mai mare mişcare socială organizată vreodată în lume, reuşind să mobilizeze peste 8 milioane de voluntari în numeroase acţiuni de curăţenie şi educaţie.

INFO

Pentru mai multe informații, persoană de contact:

Crina Penteleychuk (Alania Events) – 0740 296 522

Site: www.letsdoitromania.ro

Pagina de Facebook: www.facebook.com/LetsDoItRO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: