Seară live în Hunters Pub. D Acord!

Dacordafis1parteneri

Dacă ar fi să ne ghidăm după sloganul celor de la D’Acord Band, „muzica porneşte de la inimă şi se adresează inimilor”.

Miercuri, 27 martie, de la ora 21:00, Hunters Pub încurajează, sub note instrumentale, Live Music Night. La clape-Mihăiţă, chitară-Dragoş, vioară-Anca, saxofon-Oana. Fredonează Andrei, iar împreună sunt D’Acord Band.

Sunt atât D’Acord în tot ceea ce fac încât conceptul Live Music se confundă cu cei cinci membri ai band-ului. O declară vocea formaţiei, care vorbeşte despre muzică ca realizarea vieţii sale: “Prima realizare în muzică a fost în ciclul gimnazial când profesorul de muzică m-a desemnat sa fiu solist al corului scolii. Am continuat cu muzica în liceu ca elev al Seminarului Teologic de la Iasi si mai târziu ca student al Facultătii de Teologie. În muzică, cu oricare melodie studiată si învătată, ai parte de câte o realizare. În D’Acord Band am avut cele mai mari si cele mai multe realizări de până acum”, a mentionat Andrei.

Îi urmează Oana, care şi-a urmat colegul, determinată şi pasională, saxofonista formaţiei: “Andrei Bălan a venit la sala de studiu si mi-a propus să colaborăm iar de atunci suntem o echipă. Au trecut 4 ani si ne dorim la cât mai multi împreună”, a adăugat Oana.

Mihăiţă a completat şi, la foarte scurt timp, în trei note D”Acord şi-a conturat micul său univers “Un gând pentru D`Acord? Mica mea lume, un vis devenit realitatea si o cale de evadare din cotidian“.

Live music fără arcuş e ca D’Acord fără Anca. “Norocul mi-a surâs acum 2 ani, când Andrei m-a contactat pentru o colaborare cu formatia, colaborare ce s-a dovedit a fi un succes. Mă bucur pentru ceea ce se întamplă în această trupă, suntem tineri si vrem să împărtăsim muzica bună cu oamenii din jur, iar totodată sunt înconjurată de prieteni adevărati“, a precizat violonista.

La fel de mândru se simte şi chitaristul: “Au trecut 4 ani de când formăm o echipă. În tot acest timp am încercat să evoluăm, ne-am bucurat de multe aprecieri, am acceptat mici critici si am întretinut atmosfera la numeroase evenimente. Vreau sa continui această colaborare si să mă bucur de realizările noastre “, încheie Dragos.

Concertul va începe la ora 21, iar intrarea la eveniment este liberă. Hunters Pub te aşteaptă să alături muzicii de calitate, în fiecare miercuri, sub egida Live Music Night.

INFO

HUNTER’S PUB

Parcul Expozitiei, Copou

www.hunterspub.ro/

www.facebook.com/pages/Hunters-Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: