Seara Filmului Psihologic: Natural Born Killers

Tu te-ai gândit cum ar fi să pătrunzi în mintea unui asasin? Răspunsuri, dincolo de uşile închise. Asociația Studenților Psihologi şi Pedagogi vă invită la o seară care depăşeşte granițele imaginației, sub formula unuia dintre cele mai controversate filme ale ultimului deceniu. Dacă dorești să afli mai multe, te așteptăm duminică, 18 noiembrie, ora 19.30, în Underground the pub!

Natural Born Killers din 1994, nominalizat la Globul de aur pentru ,,Cea mai bună regie”, este, ca temă şi realizare artistică, unul dintre cele mai răscolitoare, cele mai tulburătoare, dar şi cele mai valoroase estetic filme din evoluţia cinematografiei nordamericane din ultimii 25 de ani.

Drama psihologică îşi rezervă un loc aparte în peisajul cinematografic şi pune în lumină povestea a doi criminali in serie, Mickey si Mallory Knox (Woody Harrelson si Juliette Lewis), modul in care mass-media ii transforma peste noapte in mari vedete.

Esti așteptat cu multe surprize și în prezența invitatului asist. univ. dr. Radu-Mihail Robotă, care va oferi o interpretare în manieră psihologică, cât și răspunsurile la întrebările pe care le aveți!

REZERVARE

INTRAREA LIBERĂ! Rezervări: 0741505167 sau 0742338726

INFO

Asociatia ”Societatea pentru Psihologie”

www.facebook.com/asppiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: