Seara de karaoke SFR Timpul

sfr-karaoke

Anul acesta, festivalul Serile Filmului Românesc TIMPUL se află la ediția a VI-a. Printre noutățile acestei ediții se regăsește și Seara de karaoke românesc, eveniment recomandat de Music Channel. Echipa Music Channel va fi la Teatru Fix pentru a susține inițiativa festivalului.

Evenimentul va avea loc FIX în a patra zi de festival, sâmbătă, 9 mai, începând cu orele 23:00, în Teatru Fix. În cadrul acestei seri de karaoke vor fi melodii românești din toate timpurile, din filme românești, dar și de la artiști precum Gheorghe Gheorghiu și Mihaela Runceanu până la Voltaj, Inna și Smiley.

Suntem români, iubim filmele românești, actorii și regizorii români, dar de ce nu și muzica românească? Vino și tu la SFR pe acorduri românești! Arată-ne cât de talentat ești și bucură-te de surprizele pe care ți le vom pregăti!

După cea de-a doua proiecție, ”Alt Love Building” de la Grădina Palas esti invitat să fii vedetă la karaoke și să-ți iei doza de energie și bună dispoziție pentru ultima zi de festival.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: