Seara de film german: Vremea canibalilor (Germania, 2014)

 

Centrul Cultural German Iaşi vă invită la Seara de Film German, miercuri 10 octombrie 2018, începând cu ora 18:30, în sala Bertolt Brecht. Va fi prezentat filmul “Vremea canibalilor” ” în regia lui Johannes Naber, din anul 2014.

Regie: Johannes Naber. Actori: Devid Striesow, Sebastian Blomberg, Katharina Schüttler

Filmul explorează lumile interioare ale trei consultanți de afaceri, care dezvoltă și lichidează locuri de producție din întreaga lume pentru o corporație internațională anonimă.

Öllers și Niederländer sunt doi dintre acești consultanți cu experiență, care de ani de zile călătoresc în diverse țări ale lumii în interes de serviciu, pentru a maximiza pe cât posibil câștigurile clienților lor. Realitatea o percep numai ca pe o siluetă prăfuită, care se află dincolo de geamurile hotelurilor de lux în care stau. Până acum, cei doi au crezut mereu că au totul sub control. Țelul lor pare a fi aproape: să ajungă în sfârșit la conducerea firmei, să die promovați ca parteneri de bussines.

Dar, dintr-o dată, apare o nouă colegă, care ar trebui să-l înlocuiască pe vechiul lor prieten, Hellinger, care, în mod neașteptat, a făcut un “salt strălucit în carieră” devenind un partener în companie. Acum au două variante, fie avansează ierarhic, fie vor fi eliminați: “Up or Out”. Începe lupta pentru supraviețuire în companie – începe vremea canibalilor.

 

INTRARE

Filmul va fi subtitrat în limba engleză. Nerecomandat copiilor sub 12 ani. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

INFO

Centrul Cultural German

Str. Lascar Catargi nr. 38, Iasi

Telefon: 0040-232-214051

E-mailinfo@kulturzentrum-iasi.ro

Web: www.kulturzentrum-iasi.ro

FBwww.facebook.com/DeutschesKulturzentrumIasi

PE ACEEASI TEMA:

Seara de film german | „Cine sunt eu – Niciun sistem nu e sigur”

„Înainte de răsărit” | Seară de Film German la CCG Iaşi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Nocturna lui Paul | in fiecare miercuri

”Poemele luminii” – expozitie personala Cimpan Bogdan si Andreea Zabulic

”Aida” si “Gala Operelor Naționale și Chișinău” oferite publicului de Opera Naţională Română Iaşi

”ROMÂNIA! TE PUP” de Bogdan Georgescu | ONLINE

Scrie un comentariu: