Seara de film german: Fack Ju Göthe! (Germania 2013)

Centrul Cultural German Iaşi vă invită la Seara de Film German miercuri, 15 martie 2017, începând cu ora 18.00, în sala Bertolt Brecht. Va fi prezentată comedia germană Fack Ju Göthe! în regia lui Bora Dagtekin, din anul 2013.

SINOPSIS: După 13 luni petrecute în închisoare, Zeki Müller este eliberat şi se duce direct în locul în care a ascuns banii rezultați în urma ultimului său jaf. Întrucât în locul respectiv s-a construit între timp o sală de sport, Zeki aplică pentru o poziție ca om de serviciu la școala respectivă, dar cu toate acestea primeşte un post de profesor suplinitor. Aici are de-a face cu o stagiară naivă și cu elevi-problemă; astfel fără să vrea, tânărul începe o carieră în învăţământ.

El folosește metode neconvenționale, precum pedagogia paintball -ului aplicată pe cursanţii săi, si nu are nici cea mai vagă idee despre ce ar trebui să predea. Prin metodele sale neobișnuite de predare agită nu doar haosul din clasa de elevi ci şi colectivul de profesori. Comedia în regia lui Bora Dagtekin a fost cel mai de succes film german din 2013.

Regie: Bora Dagtekin. Actori:: Elyas M’Barek, Karoline Herfurth, Katja Riemann

Filmul va fi subtitrat în limba engleză. Intrarea este liberă / Cu sprijinul Institutului Goethe

INFO

Centrul Cultural German

Str. Lascar Catargi nr. 38, Iasi

Telefon: 0040-232-214051

E-mail: info@kulturzentrum-iasi.ro

Web: www.kulturzentrum-iasi.ro

FB: www.facebook.com/DeutschesKulturzentrumIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: