Seara de film german – Cargo

Seara de Film German va avea loc miercuri, 11 mai 2011, incepand cu ora 18:30, in sala Bertolt Brecht a Centrului Cultural German din Iasi.

Va fi prezentat filmul Cargo in regia lui Ivan Engler si al lui Ralph Etter, cu Anna Katharina Schwabroh, Martin Rapold si Michael Finger in rolurile principale.

Cargo este un film science-fiction din anul 2009, primul de acest gen produs de Elvetia si primul film important regizat de Ivan Engler.

Actiune: Este anul 2237.  Pamantul este o planeta nelocuibila dupa un colaps ecologic, iar supravietuitorii ramasi in viata traiesc pe o statie orbitala supraaglomerata. Tanara doctorita Laura Portman se angajeaza pe  nava cargo Kassandra pentru a strange banii necesari pentru calatoria catre singura planeta locuibila, Rhea. Nava trebuie sa ajunga la Statia 42, la jumatatea drumului catre Proxima. Membrii echipajului isi petrec majoritatea timpului intr-un somn criogenic adanc si timp de 8 luni, prin rotatie, se trezesc ca sa intretina nava si sa asigure starea de criogenie a echipajului. In timpul turei ei, dupa 3 ani si 8 luni, doctorita crede ca nu mai e singura. Impreuna cu capitanul si cu ofiterul de securitate Decker investigheaza cala. Capitanul moare insa, iar toti membrii echipajului  sunt treziti din starea de criogenie. Ei fac niste descoperi in legatura cu “marfa”, pe care ar trebui sa o transporte spre Statia 42. Laura Portmann  impreuna cu  Decker descopera adevarata destinatie a navei si dezvaluie o frauda de proportii.

Filmul va fi subtitrat in limba romana.

Intrarea este libera.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: