Seara cu antreprenori – Paul Padurariu

Zâmbetul este colegul pe care se poate baza întotdeuna. Pe 28 iunie ne vom întalni cu omul Paul Padurariu și îl vom cunoaște pe Paul Padurariu Wedding Photographer în Studio Foto – Paul Padurariu.

Vom afla de ce sedințele lui foto nu sunt regizate si de ce pentru Paul conceptul de „cadru standard” nu există. El ne va povesti despre partea nevăzută a carierei de fotograf/antreprenor.

Care au fost provocările la care a fost supus?
Cum a reacționat în situații limită?
Unde găsește inspirația?

În mediul de afaceri ai parte de provocări dintre cele mai diverse, conturate în creșteri, dar și pierderi. Dezvoltarea unei afaceri este în strânsă legătură cu viziunea, iar unii ar mai spune că și cu norocul. Un lucru e cert, în spatele fiecărei afaceri stă un antreprenor cu o poveste.

O parte din povestea lui #PaulPadurariu o găsiți pe site-ul său paulpadurariu.ro surprinsă în emoții și cadre unice cu cei ce l-au ales să le fie fotograf.

Serile cu Antreprenori reprezintă un proiect inedit în care membrii JCI IASI si nu numai, au oportunitatea de a dialoga cu antreprenori de succes din Iasi cu scopul de a împărtăși experienţe de organizare a afacerilor şi de a face networking.

Evenimentul este gratuit!

INFO

Studio Foto – Paul Padurariu

BD. Stefan cel Mare 4, Bl. 4, Sc. C, Iasi

www.facebook.com/jciiasi

PE ACEEASI TEMA:

Atelier de Fotografie de Nuntă cu Rareș Ion și Paul Pădurariu la Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Manou – Aventuri în zbor la Cinema Ateneu

Gala de Premiere a Festivalului Operelor Independente 2019

„Amintiri din copilărie” – Teatrul Muzical „Șapte” din Galați / FOI 2019

„Cocoșatul de la Notre-Dame” – Universitatea ”Ovidius” din Constanța / FOI 2019

Scrie un comentariu: