Seara cu Antreprenori marca JCI Iași, ediția a VII-a

Joi, 25 octombrie 2018, între orele 18:30 și 21:00, JCI Iași vă invită la a VII-a ediție a evenimentului Seara cu Antreprenori alături de Chef Elena Pădurariu, la Gustar Copou pe Strada Fagului nr. 19, Iași.

În mediul de afaceri ești supus zilnic la provocări dintre cele mai diverse, conturate în creșteri, dar și în pierderi. Dezvoltarea unei afaceri este în strânsă legătură cu viziunea și în spatele fiecărei afaceri stă un antreprenor cu o poveste.

Din acest motiv, dar și pentru că Iașul are nevoie de oportunități de dezvoltare și învățare pentru tinerii din zona antreprenorială, Seara cu Antreprenori vine cu scopul de a descoperi antreprenori locali dar și de a învăța de la aceștia secretul succesului în business.

Credem în construirea de relații și parteneriate durabile și nu întâmplător invitatul acestui eveniment este Chef Elena Pădurariu, antreprenor de succes și lady chef a restaurantului Gustar Copou.  Ea este sufletul acestui loc de pe dealul Copoului, este sarea și piperul din bucatarie și sursa de energie bună. Este îndragostită de mâncare și înzestrată cu darul de a transmite dragostea mai departe.

Cu siguranță drumul spre sucees nu a fost ușor și de aceea, prin intermediul evenimentului Seara cu Antreprenori, veti afla despre ceea ce o motivează, despre cum își manageriază timpul dar și drumul său de la jurist la pasiunea pentru bucătărie.

Junior Chamber International (Tânara Camera de Comerț) este o organizatie non-guvernamentală pentru tineri lideri și antreprenori, cu varste cuprinse intre 18 și 40 de ani. Membrii JCI Iași contribuie la dezvoltarea comunității locale, generând schimbari pozitive în comunitate.

INFO

JCI Romania

www.facebook.com/jciromania

www.facebook.com/jciiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Călătorie la 1900”: Gesturi de noblețe

Centenarul Sfârşitului Războiului de Întregire a Neamului

Black Glue – YOLO

Nou val de confirmări la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov și Otherside

Scrie un comentariu: