Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Joi, 26 Iulie 2018, între orele 18:00 şi 21:00, JCI Iaşi vă invită la a V-a ediţie a evenimentului Seara cu Antreprenori, la Bistro „La noi” de pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 8, Iași.

În mediul de afaceri ești supus zilnic la provocări dintre cele mai diverse, conturate în creşteri, dar şi în pierderi. Dezvoltarea unei afaceri este în strânsă legătură cu viziunea şi în spatele fiecărei afaceri stă un antreprenor cu o poveste.

Din acest motiv, dar şi pentru că Iaşul are nevoie de oportunităţi de dezvoltare şi învăţare pentru tinerii din zona antreprenorială, Seara cu Antreprenori vine cu scopul de a descoperi antreprenori locali dar şi de a învăţa de la aceştia secretul succesului în business. Credem în construirea de relaţii şi parteneriate durabile şi nu întâmplător invitatul acestui eveniment este Carmen Manea, tânăr antreprenor și alumni JCI.

Pentru Carmen Manea antreprenoriatul este o cale de exprimare a creativității sale. Împreună cu partenerul ei, Emanuel Varga, au dezvoltat afaceri în jurul pasiunilor lor. Școala Moldovenească de Cafea și Prăjitoria s-au născut din dorința de a împărtăși cu cei din jur pasiunea pentru cafea, iar Bistro „La noi” este o oază de liniște în mijlocul agitației.

Provocarea antreprenoriatului nu este una uşoară şi de aceea ne dorim ca prin intermediul evenimentului Seara cu Antreprenori să aflăm cât mai multe de la ea, despre motivația ei, despre cum face față situațiilor neprevăzute, despre cum jonglează între trei afaceri, dar nu în ultimul rând despre ce înseamnă să fi un om cald și să atragi oamenii potriviți lângă tine.

INSCRIERE

Evenimentul este gratuit și vă invităm să vă înscrieți utilizând următorul link: https://goo.gl/forms

Junior Chamber International (Tânara Camera de Comerţ) este o organizaţie non-guvernamentală pentru tineri lideri şi antreprenori, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani. Membrii JCI Iaşi contribuie la dezvoltarea comunităţii locale, generând schimbări pozitive în comunitate.

INFO

Junior Chamber International

www.facebook.com/jciromania

www.facebook.com/jciiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: