Asa cum secretele se afla usor, ne-am gandit sa va spunem chiar noi micul secret al Restaurantului La Taifas: in data de 29 iunie, de Sf. Petru si Pavel iisarbatoresc cu drag toti ce isi serbarea numele cu o delicioasa degustare de vinuri ale Cramei Oprisor acompaniate de 4 preparate cu fructe de mare proaspete semnate de Chef Elena Padurariu.
Meniu propus pentru dumneavoastra este:
- un aperitiv rece cu fructe de mare;
- fel principal cu fructe de mare cu cate un desert ciocolatos acompaniat cu o Dragaica rosie;
- vinuri propuse spre degustare fiecarui preparat;
- tombole cu surprize oferite cu drag de Crama Oprisor si Unique Spa;
- muzica live oferita de formatia Aktiv Band.
REZERVARE
Taxa de participare de doar 45 lei/persoana. Pentru detalii si rezervari: telefon: 0232 26 26 26, 0754 464 478; e-mail: elenapadurariu@gmail.com. Atentie! Mai sunt cateva locuri libere!
INFO
La Taifas
Str. Bucium nr.54 (langa restaurant Trei Sarmale)