Se redeschide Teatrul din Stejar

După luni de pauză, se redeschide Teatrul din Stejar cu mișcare și organizarea unui un weekend coregrafic. Sâmbătă, 30.01.2021, ora: 20:00 va avea loc premiera spectacolului KARNAL în regia coregrafului Alexandru Radu, produs de Teatrul din Stejar.

Sinopsis: Spectacolul își propune să aducă în atenția publicului conceptul de body shaming pe care îl regăsim din ce în ce mai des în societatea contemporană și pe care deseori îl practicăm fără să ne dăm seama. Scopul spectacolului nu este acela de a oferi răspunsuri sau rezolvări pentru problemă, ci mai degrabă acela de a-l ajuta pe spectator să conștientizeze prezența fenomenului în viața cotidiană prin expunerea mai multor forme de manifestare. Nu e despre a fi înalt sau scund, gras sau slab, ci mai degrabă e despre felul în care ne percep ceilalți și cum ajungem să ne rușinăm de propriul corp pe care ar trebui să-l iubim. Noi nu suntem doar niște corpuri.

Distribuție: Dani Popa, Alexandra Diaconița, Răzvan Conțu, Diana Vieru, Ștefan Popa, Alice Veliche, Alexandru Radu, Marina Munteanu. Asistență regie: Marina Munteanu. Muzică: Claudiu Murgulescu. Video design: Andrei Cozlac

Reprezentații viitoare: 6,10 februarie.

Bilet: 35 lei. Din cauza locurilor limitate, accesul la eveniment se face doar pe baza rezervării la numărul 0735.022.022.

Duminică, 31.01.2021, ora: 20:00 spectacol invitat de la București : 37 minutes of make believe. Coregraf și interpret: Andreea Novac

Sinopsis: ”Fantasy and reality are equally personal, and equally felt, so their confusion is a matter of only relative importance” Luis Buñuel. 37 minutes of make believe se foloseşte de cuvânt şi mişcare pentru a crea premisele unei întâlniri între imaginaţia performerului şi cea a publicului. Piesa propune un interplay între cuvânt şi interpretare, între mişcare şi materializare, între ceea ce este şi ceea ce ar putea fi. Ceea ce rezultă este un spectacol în strânsă legătură cu dorinţa fiecăruia de a percepe, a-şi aminti şi imagina.

A fost prezentat în cadrul Temps d’Images Cluj Napoca, Sezonul Francez la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Festivalul Like CNDB, stagiunea CNDB, Re-GENERATOR. Micro-festival de arte performative, ediția pilot şi la Teatru FIX Iaşi, Teatrul German de Stat Timișoara. Spectacol creat în cadrul proiectului Fondul Colectiv de Creație realizat de Asociația Colectiv A Cluj Napoca în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București și finanțat cu sprijinul Administrației Fondului Național Cultural.

Bilet: 30 lei. Din cauza locurilor limitate, accesul la eveniment se face doar pe baza rezervării la numărul 0735.022.022.

INFO

Teatrul din Stejar

Str. Stejar nr. 48, Iasi

www.facebook.com/TeatruldinStejar

www.instagram.com/teatruldinstejar/

PE ACEEASI TEMA:

13 | Teatrul din Stejar

Jocul dragostei si al intamplarii | Teatrul National Iasi

Spectacolul „Muzicantii din Bremen” | Teatrul Luceafarul

”O poveste japoneză : Marume și Yoneyama”, la Teatrul Luceafarul

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Statia Clovnilor | Teatrul Luceafarul

KISS pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022

Expoziție de artă vizuală Roland PANGRATI

Concert simfonic | 10 decembrie 2021

Scrie un comentariu: