Se redeschide Skate Park-ul din Parcul Expoziției

Începutul de toamnă aduce în Iaşi finalizarea unui proiect foarte bine primit de comunitatea de tineri amatori de sporturi extreme. Miercuri, 25 septembrie 2019, ora 11:00, se redeschide Skate Park-ul din Parcul Expoziției din Iași.

Inițiativa de modernizare a fost posibilă prin Fondul SKATE PARK, cu sprijinul financiar al Lidl, și a fost implementată de FUNDAȚIA COMUNITARĂ IAȘI, în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI IAȘI.

Noul parc cu rampe de skateboarding este rezultatul unei competiții de proiecte din anul 2018, în care designeri, arhitecți, artiști și pasionați de sporturi extreme și-au înscris soluțiile de modernizare a skate park-ului din Iași. În concurs au fost înscrise în total șapte idei, iar proiectul câștigător a fost semnat de echipa formată din arhitect Bogdan Rotaru și inginer Octavian Ianoș. Execuția lucrărilor a fost realizată de SC Lukama Construct SRL, iar dirigenția de șantier a fost asigurată de DANUBIC COMP.

Pentru noi, la Lidl, este important să punem umărul și să contribuim la un viitor mai bun în comunitățile în care magazinele noastre sunt prezente. Prin finanțarea acestei inițiative îi încurajăm pe tinerii ieșeni care caută o formă de mișcare, de socializare și de exprimare prin skateboarding sau mersul pe role să-și urmeze pasiunea și să se bucure de cele mai bune condiții atunci când practică aceste sporturi”, spune Cristina Hanganu, Director de Comunicare și CSR Lidl România.

Modernizarea Skate Park-ului este o investiție de peste 100.000 Euro și a presupus refacerea structurilor, reabilitarea sistemelor de împrejmuire și construirea unor rampe noi. Skate Park-ul poate fi folosit gratuit de toți cei care au vârsta minimă de 6 ani, accesul fiind asigurat doar cu respectarea tuturor regulilor de securitate, conduită și respect reciproc.

INFO

www.fundatiacomunitaraiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: