Ghidul de Trasee Cicloturistice, un produs ProBike Addiction

ghid-cicloturistic-iasi

Lansarea ghiduluia avut loc joi, 30 octombrie 2014, incepand cu ora 18, in CUIB – Clubul Urban de Initiative Bune, (vis a vis de Colegiul National), pe strada Gavril Musicescu, nr 14. Ghidul va putea fi descarcat gratuit de pe www.ProBikeAddiction.ro, din 30 octombrie 2014.

ProBikeAddiction a gandit acest ghid pornind de la ideea, ca orice loc are frumusetea lui si merita descoperit cu adevarat, indiferent daca este un sat sarac sau o statiune cautata. In ghidul de trasee ne-am concentrat atentia pe zona Grupului de Actiune Locala “Stefan cel Mare”, adica pe 14 comune din judetele Iasi si Vaslui, care la prima vedere nu au nimic de oferit. Cele 10 trasee propuse si alte tot atatea de variante va scot in evidenta frumusetile naturale, culturale si traditionale ale locurilor. Veti intra in atmosfera printr-o serie de fotografii asociate fiecarui traseu in parte si prin povesti, legende si istorii aflate de la sateni.

Iar daca din fuga masinii pot sa iti scape detalii , turismul pe bicicleta reprezinta o adevarata experienta de viata pentru ca interactionezi mai usor cu persoanele din jurul tau si cu mediul inconjurator. In plus, daca se poate face cicloturism in sate sarace din zona Moldova, se poate face oriunde. Nu ramane decat sa va incurajam sa (re)descoperiti Romania pe bicicleta si sa ne dati si noua de stire!

Ghidul de trasee cicloturistice in GAL Stefan cel Mare este realizat in cadrul proiectului “Cicloturismul ca solutie”, finantat prin programul national “Idei din Tara lui Andrei”.

INFO

ProBike Addiction

www.ProBikeAddiction.ro

CUIB

Str. Gavril Musicescu 14, Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: