Se fac incrieri pentru cursurile de limba araba

Se fac incrieri pentru cursurile de limba araba Centrul Cultural Arab iasiAcestea sunt organizate de Centrul Cultural Arab

Iesenii dornici sa invete limba araba se pot inscrie la cursurile organizate de Centrul Cultural Arab. Atat incepatorii, cat si avansatii care vor sa-si imbunatateasca aptitudinile vor fi instruiti de profesorul universitar Christian Tamas de la Universitatea „Al. I. Cuza”, cel mai apreciat profesor de araba din Iasi. Cursurile se fac pe module, in functie de cunostintele solicitantilor, iar pretul incepe de la 450 de lei/ persoana, platibili in rate. La finalul fiecarui nivel, participantii vor primi adeverinte, iar cei care au nevoie de acreditare se vor inscrie la examenele Universitatii.

Se fac incrieri pentru cursurile de limba araba Centrul Cultural Arab iasi„Grupa care incepe pe 19 ianuarie s-a format, sunt sase persoane. Grupurile cu care lucram sunt mici. Urmatoarele inscrieri se pot face pentru 1 februarie. Participantii trebuie sa fie cel putin in clasa a XII-a, pentru ca se preda la nivel de universitate”, a specificat Adrian Apostu, secretar general al Centrului.

Cursurile se desfasoara pe module de 20 de ore, iar nivelul de incepatori are 80 de ore. Invataceii studiaza patru ore pe saptamana, sambata, de la 16 la 20, dar si de mai multe ori, daca acestia solicita un alt program.

www.ziaruldeiasi.ro, Liliana GINJU

PRET

Pretul incepe de la 450 de lei/ persoana, platibili in rate.

INFO

Cei interesati pot gasi mai multe informatii pe site-ul centrulculturalarab.com sau direct la sediul centrului de pe strada Palat nr. 4.

www.facebook.com/centrulcultural.arabiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: